NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
100 procent Belgische autoliften
Stove S3, de uitpandige baldakijnautolift waarvan het dak hier werd afgewerkt met het bestratingsmateriaal van de oprit.

100 procent Belgische autoliften

Gemakkelijk, discreet en uit het zicht van inbrekers. En dat is waar Stove met diverse autoliftoplossingen, op maat van het project en de specifieke wensen van de architect en bouwheer, op inspeelt.

De autoliften van Stove vinden zowel hun weg naar privéwoningen als appartements- en openbare gebouwen waarbij optimalisatie van de beschikbare ruimte van tel is. De autoliften werken volgens het principe van een hydraulische heftakellift, aangepast aan het veilig en eenvoudig transport van wagens. Deze zijn uiteraard volledig conform de veiligheidsvoorschriften en steeds CE-gekeurd. Met bijna 110 jaar ervaring als toonaangevend ontwerper en bouwer van geautomatiseerde machines – waaronder ook heftafels en goederenliften – ontbreekt het Stove niet aan expertise. Alle onderdelen zijn van Belgische makelij, met gegarandeerde kwaliteit. Omdat kwaliteit en service nu eenmaal onlosmakelijk verbonden zijn, wordt elke autolift op maat ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd door eigen personeel.

Met de Stove autolift S2 creëert men twee parkeerplaatsen boven elkaar.

Autolift voor privéwoningen

Net zoals geen twee woningen en bouwheren identiek zijn, geldt dit ook voor een Stove Autolift. Elke autolift wordt op maat gerealiseerd, zowel qua formaat als qua afwerking. Roestvrij staal of een gelakte afwerking in RAL-kleur naar keuze? Een glazen kooi voor die oldtimer die te allen tijde mag gezien worden? Behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook al is maatwerk het motto, toch deelt Stove de autoliften voor privéwoningen indelen in drie categorieën. Autolift S1 maakt van de kelderverdieping een parking, zonder die plaatsnemende en esthetisch storende inrijhelling. Met autolift S2 creëert men twee parkeerplaatsen boven elkaar. Parkeren kan, met andere woorden, zowel boven- als ondergronds. Sterk in opmars is autolift S3, een uitpandige ‘baldakijn-autolift’ waarbij het bovenste platform zich laat afwerken met het gazon of het bestratingsmateriaal van de oprit. Discretie troef!

De S4 autolift met een verlichte kooi, afgewerkt met sectionaalpoorten, signalisatie en lichtschermen. (Beeld: AF-Fotografie)

Toepassingen in appartements- en openbare gebouwen

Een appartementsgebouw of openbaar gebouw met ondergrondse parking maar een beperkte inrijruimte? Ook dan biedt Stove een autolift op maat van het gebouw. Zo is er de S4 autolift met een verlichte kooi, afgewerkt met sectionaalpoorten, signalisatie en lichtschermen. De S4 autolift is geschikt om tot 7 meter te overbruggen. Naast drukknoppen kan men ook opteren voor een codeklavier of persoonlijke afstandsbediening voor de gebruikers. Net als bij de autoliften voor de privéwoning bestaat er met S5 ook hier een uitpandige variant, namelijk de robuust afgewerkte baldakijnautolift voor meergezinswoningen. Maken moeilijke bochten het lastig om de wagen in en uit te rijden? Dan vormt een elektrisch draaiplateau hier vaak de oplossing. Zo wordt verloren ruimte toch bereikbaar, zonder lastig manoeuvreren. Een Stove draaiplateau laat zich zowel op de bestaande vloerplaat plaatsen als in de vloer inwerken, wat zorgt voor een strakkere afwerking. Stove ontfermt zich over elke parkeeruitdaging en zorgt voor een gepaste oplossing op maat van de klant.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details