NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
100% Zwitserse perfectie
Het campagnebeeld voor de nieuwe Excellence Line van V-ZUG, met focus op de vier ontwerpaspecten.

100% Zwitserse perfectie

Een exclusieve nieuwe lijn inbouwkeukentoestellen staat klaar voor wie apparaten wenst waarbij design en functionaliteit perfect op elkaar zijn afgestemd.

Sinds 1913 ontwikkelt en produceert V-ZUG in het hart van Zwitserland, in het kanton Zug, toestellen die het dagelijkse leven van ons allemaal makkelijker maken en die bovendien elke dag willen inspireren. Designliefhebbers, levensgenieters en toekomstgerichte digitale freaks kunnen nu, sinds begin juni meer bepaald, aan de slag met de nieuwe Excellence Line van V-ZUG, een nieuwe generatie keukentoestellen die de gebruikerservaring een nieuwe dimensie geeft.

V-ZUG tilt met de Excellence Line bak- en (combi-)stoomovens naar een hoger niveau.

Naadloze integratie

V-ZUG gaf aan de nieuwe bakovens en (combi-)stoomovens V2000, V4000 en V6000 een minimalistisch design en een front in zwart spiegelglas of platinum spiegelglas. Zo passen ze perfect bij eender welke keukeninrichting of -stijl. De toestellen zijn teruggebracht tot de essentie en het spiegelglas laat de kleuren en materialen helemaal opgaan in de omgeving. Een naadloze integratie in de leefruimte is het resultaat. “Alle panelen van al onze keukentoestellen hebben dezelfde uitvoering en designopbouw”, leert V-ZUG ons. “Daarom zijn de bakovens, (combi-)stoomovens, Coffee-Centers en WineCoolers onderling combineerbaar. Zo ontstaat een keukenuitrusting met een krachtige signatuur die elegantie en eenheid uitstraalt.”

Excellence Line: de bediening van de toekomst

Van ervaren chef-kok over de hobbykok tot de beginnende kok, V-ZUG stelt zich als doel dat iedereen in staat moet zijn de perfecte gerechten op tafel te toveren. De fabrikant weet dat een intuïtieve en interactieve bediening de gebruikers een flink eind op weg helpt en zorgt dan ook met de revolutionaire CircleSlider voor een totaal andere bediening. De CircleSlider zit in het midden van het aanraakscherm in het glas ingeslepen. Het volstaat om met de vinger over het perfect uitgefreesde glasoppervlak te glijden. Bovendien wordt elk programma op het grafische kleurendisplay met hoge resolutie tot in de puntjes beschreven zodat meteen duidelijk is welk programma voor welk gerecht het meest geschikt is. De CircleSlider doet nog meer. Tijdens het kook- of bakproces geeft het systeem aan hoe ver het programma gevorderd is.

De AutoDoor van V-ZUG, de eerste deur die automatisch opengaat en ook automatisch weer sluit.

Innovatief en slim

De nieuwe toestellen van de Excellence Line combineren geavanceerde technologie met maximaal comfort. Zo is een handgreep niet per se nodig. V-ZUG biedt immers de optie AutoDoor, de eerste deur die niet alleen automatisch opengaat maar ook automatisch sluit. Openen gebeurt door even het aanraakscherm aan te tikken. Ook tijdens het bak- of kookproces is deze innovatieve functie extra handig. Je hoeft niet de hele tijd bij de oven te kamperen om het proces op te volgen, de deur kan ook tijdens bepaalde stappen in het gaarproces lichtjes opengaan om het vocht te laten ontsnappen. Is het programma afgelopen, dan kan de ovenruimte op deze manier ook afkoelen.
“Een perfect verlichte ovenruimte, een zeer nauwkeurige driepuntskernthermometer en EasyCook zorgen ervoor dat alles in onze toestellen altijd lukt”, maakt V-ZUG zich sterk. “Ook onze inspirerende recepten, speciaal bedacht voor de toestellen van de Excellence Line en verzameld in nieuwe receptenboeken, helpen bij de zoektocht naar recepten.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details