NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
6 design styles voor de Renson Camargue. Inspiratie voor kleur- en materiaalkeuzes in 6 stijlen

6 design styles voor de Renson Camargue. Inspiratie voor kleur- en materiaalkeuzes in 6 stijlen

Een tuinkamer, poolhouse, tuinpaviljoen of terrasoverkapping kiezen velen in functie van comfort en beschutting tegen de weerselementen in eigen tuin. Maar beeld je eens in welke meerwaarde je je klanten kan bieden als je hen ook op het vlak van look & feel op weg zet naar de ‘buitenleefruimte van hun dromen’. Zeker als die perfect aansluit bij de trends van vandaag en morgen. Met 6 ‘design styles’  die materialen en kleuren perfect op elkaar afstemmen, zetten we je alvast op weg. Renson ging hiervoor in zee met het gerenommeerde trendbureau Francq Colors.

Met talloze opties en personaliseermogelijkheden komt het er nu eenmaal op aan om het overzicht te bewaren en de juiste combinaties te maken om tot een geslaagd resultaat te komen dat functionaliteit en design verenigt. En daar kan je jouw klant dankzij deze 6 ‘design styles’ perfect mee inspireren. Luister, combineer, vergelijk, voed de beleving, wees creatief en neem de keuzestress weg … je klanten zullen je er dankbaar voor zijn.

Uiteraard begint alles bij de lakkleur voor de structuur van een terrasoverkapping en zelfs een eventuele extra kleur voor de daklamellen. Maar ook geïntegreerde Fixscreen doekzeonwering of Loggia schuifpanelen kunnen daarop afgestemd  worden qua type, materiaal en kleur. Nieuw zijn ook optionele buitengordijnen ontwikkeld om perfect te passen bij de kleuren en uitstraling van elke design style.

Earth Oasis

Onder een aards-bruine terrasoverkapping met Fixscreens en Loggiawood schuifpanelen in warme, zuiderse kleuren waan je je op vakantie in eigen tuin. Dik geweven buitengordijnen met een ambachtelijke uitstraling zorgen voor de finishing touch.

Pure Essence

Terug naar de essentie onder een overkapping in een zachte neutraal-beige kleur. Een pasteltint die kan doorgetrokken worden in de Fixscreen en Loggiascreen Canvas schuifpanelen met geweven doek. Verfijnd geweven buitengordijnen vervolmaken de dromerige sfeer.

Idyllic Garden

Een warmgrijze structuur met olijfgroene ondertoon vormt de basis van deze overkapping. Dezelfde schakeringen keren terug in de Fixscreens en buitengordijnen in 2 tinten. Loggiawood panelen met lamellen in thermo-es maken het geheel ‘af’.

Spiritual Harmony

Een tuinpaviljoen waar de zwartbruine basisconstructie nog extra verfijnd overkomt in combinatie met hout en textiel: daklamellen in een ‘walnoot’ wooddesign, Loggiawood schuifpanelen of Fixscreens en Loggiascreen Canvas panelen met zwart/bruin geweven doeken.

Tech Cocoon

Durf te experimenteren met dynamische kleuren in meubilair en decoratie: De ‘transparantie’ van een witte overkapping met Fixscreens, loggiapanelen, glazen schuifwanden of gordijnen leent zich daar als tijdloze basis perfect voor.

Crystal Lounge

De kleur van de zachtgrijze tuinconstructie in combinatie met witte daklamellen keert terug in de Fixscreen doeken en de semi-transparante buitengordijnen. Strakke Loggialu Plano schuifpanelen doen de grenzen tussen buiten en binnen helemaal vervagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details