NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Aantrekkelijke legpatronen

Aantrekkelijke legpatronen

LoCra introduceert op de Belgische markt een nieuw, exclusief product binnen het bestaande programma van Lignodur®terrafina terrasplanken: terrafina lounge SUPERSIZE. Het minimalistisch design en maxiformaat geven je alle tools voor terrasontwerpen met een persoonlijke toets.

Door haar indrukwekkende afmetingen van 396 op 800 en 396 op 1200 millimeter en strakke design creëert de SUPERSIZE een bijzondere sfeer en maakt ze een verscheidenheid aan aantrekkelijke legpatronen mogelijk. Denk aan kruisverband, halfverband, klezorenverband en nog veel meer.

Terrasplanken met minimalistisch design en maxiformaat.

Eenvoudige plaatsing, gemakkelijk onderhoud

De volledige Lignoguard-coating maakt dit product zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk, wat het uiterst geschikt maakt voor gebruik op overdekte en gedeeltelijk overdekte terrassen. De terrafina lounge SUPERSIZE wordt bovendien geplaatst zonder te schroeven door het beproefde, eenvoudige klik -en klemsysteem van terrafina met een elegante voeg van maar 4 millimeter.

De exclusieve demontageclip van het systeem zorgt voor revisieopeningen, indien noodzakelijk. Plaatsing kan op alle mogelijke afgedichte oppervlakten en op verschillende opbouwhoogtes.

Uiteraard kan dit systeem gecombineerd worden met de bestaande  terrafina Massiv lounge (breedte 146 millimeter) en Massiv XL lounge (breedte 196 millimeter) terrasplanken.

Multifunctionele draagbanken

Het bestaande terrafina onderbouwsysteem wordt ook uitgebreid met vier alu draagbalken die allen onderling combineer zijn  door middel van gepatenteerde toebehoren. Als plaatser moet je de draagbalken enkel en alleen 90 graden aanzagen. Toch kan je met alle draagbalken alle variabele toepassingen uitvoeren. Aangepaste regelbare dragers (25 tot 225 millimeter) kunnen schroefloos op deze draagbalken geclipst worden.

Een duurzame en milieuvriendelijke productie is bij LoCra een absolute prioriteit. De producten zijn gemaakt van het honderd procent recycleerbare materiaal Lignodur® voor een optimale CO2-balans. Ze zijn duurzaam en dus milieuvriendelijk. Zonder tropische houtsoorten en met PEFC-gecertificeerd materialen.

Stijlvolle tuinschermen

Niet enkel de terrasplanken van LoCra hebben er een nieuw broertje bij, in het assortiment tuinschermen is er eveneens een nieuwkomer. Voortaan vind je naast het gamma Lignodur®terrafina tuinschermen refugio 2.0 ook het elevato®systeem. Deze tuinschermen bieden een eindeloze combinatie van verschillende kleuren in verschillende materialen zoals HPL, aluminium, Corten-of roestvrij staal en zijn naadloos te integreren in elk tuinconcept. Door het gebruik van kleuren, glas of originele steenmotieven kan je stijlvolle, persoonlijke accenten leggen.

Het tuinscherm wordt als bouwpakket aangeleverd, maar het modulaire systeem zorgt voor een snelle en eenvoudige montage. De gebruikte materialen zijn weer-, vorst- en hagelbestendig. Daarnaast zijn de robuust, kras-, slag-, stoot- en slijtvast. 

Erg praktisch en perfect geïntegreerd is het deurgeheel in het assortiment die volledig in maatwerk wordt aangeboden.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details