NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Akoestische pods en phonebooths voor een productieve kantoorinrichting
“De Framery-pods zijn een echte aanwinst voor ons kantoor: in de eerste plaats voor de concentratie en de privacy, maar evenzeer voor de uitstraling en het karakter. Het iconisch design trekt de aandacht van iedere bezoeker.”

Akoestische pods en phonebooths voor een productieve kantoorinrichting

Rust, ruimte, ontspanning en vrijheid zijn facetten geworden die we vanuit onze thuiswerkervaring graag willen terugvinden in de kantooromgeving. Wie een thuisgevoel ervaart op kantoor, functioneert gewoon beter. Ook wie een nieuwe job beoogt of een eerste werkplek zoekt, hecht hier veel belang aan. Loff maatkantoren uit Waregem creëert kantoorgeluk met een gezonde, productieve kantoorinrichting.

Met een smile naar kantoor komen heeft uiteraard met zinvol werk te maken en met fijne collega’s om je heen. Een gezellige en functionele omgeving versterkt dat gevoel. Het is een belangrijke stap richting duurzame kantoorbeleving en de specialiteit van Loff maatkantoren. Zij richten kantoren in tot een huiselijke en tegelijk productieve omgeving, waar akoestiek, welzijn en beleving centraal staan. Het implementeren van akoestische pods en phonebooths is daar een onderdeel van en volgens Ann Gheysen, zaakvoerster van Loff, een noodzaak om een productief kantoor te creëren. Ze gidst je graag doorheen het aanbod.

Wat speelt er vandaag op de werkvloer? 

“Er is een groeiende behoefte aan zowel privacy als verbondenheid op de werkplek. Mensen hebben er nood aan om zich te kunnen afzonderen en om een privégesprek of -taak in een aparte omgeving te kunnen uitvoeren. Traditionele (landschaps)kantoren laten dit vaak niet toe waardoor kantoormedewerkers zich niet ten volle kunnen ontplooien.

Ook de blijvende trend van de videoconferenties, de vraag naar kleinere vergaderruimtes en de mogelijkheid hebben om even – in stilte – op een andere locatie te werken zijn redenen om geluidsdichte werkplekken te integreren.”

Waar moet je op letten bij de keuze van een akoestische pod of phonebooth?

“Een aantal jaar geleden bezochten we de Orgatec-beurs in Keulen, waar de pods en phonebooths als paddenstoelen uit de grond schoten. We testten ze één voor één uit. Op basis van het akoestisch comfort, de afwerking, het design, de mogelijkheden, de mate van duurzaamheid en modulariteit maakten we onze keuze. De Framery-pods en phonebooths staken er met kop en schouders bovenuit. Bovenal op het vlak van de geluidsdichtheid, wat het allerbelangrijkste is. Er zijn veel varianten op de markt die nog te veel omgevingslawaai binnenlaten of waarbij de gesprekken van buitenaf nog te goed hoorbaar zijn.”

Is dit een product van de toekomst?

“Absoluut. Framery biedt een antwoord op de typische stressoren van een open kantoor. Ook qua ruimteoptimalisatie kan dit tellen. Studies wijzen uit dat vergaderingen meestal doorgaan met een beperkt aantal personen. Met andere woorden: grote vergaderzalen worden vaak maar half benut.

Ze zijn compact, duurzaam, verkrijgbaar in verschillende groottes en aanpasbaar qua kleur en indeling.”

Wat is de toegevoegde waarde van Loff voor klanten, architecten en voorschrijvers?

“Het ervaren van de geluidsdichtheid van de pods vinden we zelf het allerbelangrijkste. Daarom stellen we met plezier onze eigen kantoorruimte ter beschikking om enkele uren te komen werken. We denken graag mee over de beste plaatsen om een pod of phonebooth te integreren en op welke manier dit mogelijk is binnen de bedrijfscultuur en de huisstijl van de klant. 

Benieuwd naar meer? We nodigen je graag uit in onze showroom. Meer informatie? Vraag onze brochures aan via info@loff.be.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details