NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Architecturale huislift als onderdeel van het interieur
Het neusje van de zalm qua duurzaamheid: een huislift met gearless aandrijving, voorzien van een magneetmotor. (Beeld: ©Nick Cannaerts – Home Sweet Home)

Architecturale huislift als onderdeel van het interieur

Comfort en levensbestendig wonen blijven de codewoorden, maar tegenwoordig wordt er ook volop ingezet op esthetisch raffinement, op maat van de klant en volgens de visie van de architect. Dat kan je niet alleen zien, maar ook ervaren in de gloednieuwe toonzaal van Verolift, waar volop wordt ingezet op beleving en gericht advies. 

‘Experience the difference’, dat is de nieuwe baseline van Verolift. Het motto wordt alvast waargemaakt dankzij de nieuwe vestiging in Sint-Martens-Latem, met een state of the art toonzaal van 400 vierkante meter, waar zowel architect als eindklant de diverse liftsystemen en afwerkingsmogelijkheden kan ervaren, van standaard tot zeer high-end. 

De huislift als een esthetisch en harmonieus onderdeel van de architectuur en het interieur. (Beeld: ©The Art of Living magazine, German Bourgeat)

Esthetische mogelijkheden

Naast zeven demomodellen ontdek je er vier functionerende installaties waarvan er één – ook letterlijk – het dak uitgaat. Deze brengt je helemaal tot op het dakterras waar binnenkort ook seminaries voor architecten worden gehost. Momenteel maakt men ook werk van een luxe-afdeling waar Verolift een straf staaltje van de esthetische mogelijkheden, bestemd voor het high-end segment, zal laten zien. Met leder beklede kooiwanden, ultradunne profielen of zelfs een profielloze afwerking, architecturale verlichting en vloerafwerking conform het interieur, glazen deuren of juist deurpanelen die discreet opgaan in de wand, aansluiting op het domoticasysteem… Het zijn slechts enkele van de geavanceerde mogelijkheden die Verolift in petto heeft. De architect vraagt, Verolift voert uit. Françis Verrone, zaakvoerder van Verolift, legt uit: “We moedigen de architect aan om in een vroeg stadium met ons contact op te nemen. Het is de wisselwerking tussen onze liftexperts en de architect die garant staat voor steeds weer een uniek resultaat en een vlotte inplanning van de huislift. Telkens anders, steeds uniek en op maat van de concrete behoeften.”

De huislift als een esthetisch en harmonieus onderdeel van de architectuur en het interieur. (Beeld: ©The Art of Living magazine, German Bourgeat)

23 jaar aan expertise

Verolift kan bogen op 23 jaar ervaring in de liftensector, met zowel traditionele personenliften, liften voor de zorgsector, autoliften, maar dus ook en zelfs vooral huisliften. Deze vinden steeds vaker hun weg naar private woningen, duplexappartementen,  kangoeroewoningen, cohousingprojecten en ook kleine appartementsgebouwen. Dit segment van de huisliften is over de jaren heen uitgegroeid tot de corebusiness en dus de specialisatie van Verolift. Het bedrijf gaat prat op een hoge kwaliteit, een 24/7 service door eigen technici, een ruim aanbod en flexibele mogelijkheden. “Ook wat de standaardmodellen betreft, wordt er nooit ingeboet op vlak van betrouwbare kwaliteit of verzorgde afwerking”, aldus Françis Verrone. Qua maatvoering gaat het bij Verolift van zeer compacte modellen tot ruime huisliften op maat, met draai- of schuifdeuren en één tot drie toegangen. Naast de hydraulische huislift is vooral de huislift met gearless of magnetische aandrijving erg in opmars: ultrazuinig, onderhoudsarm, betrouwbaar, stil en comfortabel. Bovendien bespaar je met deze lift heel wat ruimte. Benieuwd? Ervaar het zelf in de Verolift toonzaal’  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details