NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Architecturale koeling van formaat
Dankzij de MonoFridge-functie kan deze ergonomische vrieslade worden omgevormd tot een extra koelcompartiment.

Architecturale koeling van formaat

Deze is geëvolueerd naar een multifunctionele plek die vaak een fraai en ruimtelijk geheel vormt met de woonkamer. De toestellen van V-ZUG, met als recent paradepaardje de indrukwekkende Supreme Line koeling, verzoenen comfort met een high-end en architecturaal design dat wil en mag gezien worden.

Tekst: Eva Goossens   |   Beeld: V-ZUG

V-ZUG staat voor Premium Swiss Quality gecombineerd met uitzonderlijk innovatievermogen. Als marktleider in Zwitserland onderscheidt het premium label zich door vernieuwende kwaliteit en exclusiviteit. Maar ook in België stellen steeds meer professionals en veeleisende consumenten deze uitmuntende kwaliteit op prijs.

Koelcenter met cachet

Groots in volume en design. De nieuwe Supreme Line koeling van V-ZUG onderscheidt zich op meerdere vlakken. De toestellen combineren een grote inhoud met hoogwaardige materialen en uniek vakmanschap waar het Zwitserse toplabel bekend om staat. Bovendien laten de apparaten zich stijlvol combineren in een side-by-side opstxelling. Het resultaat: een stijlvol en royaal koelcenter met cachet. Het gamma bevat een reeks combineerbare inbouwtoestellen die zich perfect in de meubelwand laten integreren en te bekleden zijn met een meubelpaneel. In optie: een roestvrijstalen front voor een meer uitgesproken en professionele look.

Nec-plus-ultra in koelingscomfort

Het gamma telt vier toestellen van 205 centimeter hoog: een cooler (b 90 centimeter), combicooler (b 90 centimeter), freezer (b 60 centimeter) en wijnkast (b 60 centimeter). Neusje van de zalm is de riante combicooler V6000 Supreme met een totale inhoud van 561 liter. Niet alleen het volume en het design, maar ook een aantal vernuftige snufjes maken het verschil. Zo zijn er de brede glazen leggers die men, dankzij het InfinityShelf-systeem, traploos kan verstellen zonder dat ze moeten worden leeggeruimd. De SoftTelescope groenteladen laten zich, door middel van de telescopische geleiders, vlot en volledig uittrekken en sluiten gedempt. High-end kwaliteit die het gebruik ten goede komt.

Riant koelcomfort met deze side-by-side opstelling van de V-ZUG Supreme Line V6000 Combicooler en wijnkast.

Keuze tussen vriezen of koelen

Het NoFrost vriesgedeelte zit bij deze V-ZUG combicooler V6000 Supreme onderaan en neemt de vorm van een ergonomische lade aan. In één oogopslag krijg je een overzicht van de inhoud. Handig is de geïntegreerde IceMaker – met vaste wateraansluiting en ingebouwd filtersysteem – die automatisch zuivere ijsblokjes maakt, niet alleen in de gewenste hoeveelheid maar zelfs in het formaat naar keuze. Nood aan meer koelruimte? Dan kan je de vrieslade dankzij de MonoFridge-functie omvormen tot een extra koelcompartiment met een temperatuurinstelling tussen -2 en 8 graden. Deze temperatuur laat zich, net als voor het bovenste compartiment, digitaal instellen via het gebruiksvriendelijke TFT touchscreendisplay met onder meer ook de functies snel vriezen, snel koelen en een vakantiemodus.

Geflankeerd door een wijnkast

De vier V-ZUG V6000 Supreme modellen zijn zo ontworpen dat ze in diverse configuraties gecombineerd kunnen worden. Zo kan de combicooler of cooler perfect geflankeerd worden door de wijnkast die ruimte biedt aan 72 flessen in twee temperatuurzones. De glazen deur beschermt de waardevolle inhoud tegen uv-stralen terwijl het interieur verlicht wordt met energiezuinige leds, desgewenst ook bij een gesloten deur om zo de precieuze inhoud in de kijker te zetten. Beproefde functies in een elegant design.

Ergonomische vaatwasoplossingen

Naast de Supreme Line koeling lanceerde V-ZUG voor 2020 nog een opmerkelijke nieuwigheid: de met een Plus X Award gelauwerde Adora vaatwasser met OptiLift-functie. Bij het uittrekken van de onderste korf wordt deze automatisch tot op heuphoogte omhoog gebracht. Dit tilt het laadcomfort naar een hoger niveau, figuurlijk en letterlijk. Ook het zoutreservoir en de filter blijven makkelijk toegankelijk. Installeren kan via speciale vierpuntsscharnieren met een minimale plinthoogte van 23 millimeter. Liever een vaatwasser op hoogte, geïntegreerd in de kolomkast? Dankzij deze scharnieren is er zelfs geen plint nodig bij hooginbouw. Voor zware decorfronten zijn versterkte deurveren beschikbaar in optie.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details