NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
ASSA ABLOY Entrance Systems gaat partnership aan met judoka Mina Libeer tijdens haar ‘Road to Paris 2024’
Copyright IJF

ASSA ABLOY Entrance Systems gaat partnership aan met judoka Mina Libeer tijdens haar ‘Road to Paris 2024’

ASSA ABLOY Entrance Systems en sportsponsoring … het blijft een winning team. Met hun gloednieuwe initiatief ‘Road to Paris 2024’ geven ze twee beloftevolle Belgische atleten een financiële duw in de rug naar aanloop van de Olympische Spelen 2024 in Parijs. De wereldleider in toegangsoplossingen biedt hen een partnership aan voor minstens drie jaar en in return wordt de ASSA ABLOY brand op een sportieve manier in de kijker gezet.

Copyright IJF

Road to Paris 2024

Met ‘Road to Paris 2024’ sponsort ASSA ABLOY Entrance Systems twee aanstormende talenten van Belgische bodem: judoka Mina Libeer en zeven- en tienkamper Jente Hauttekeete. Beide partnerships lopen van 1 januari 2022 tot eind 2024 – een flinke investering – waardoor de atleten zich voor de volle 100 procent kunnen focussen op hun sport, met  als ultieme doel deelnemen aan de Olympische Spelen in Parijs. ASSA ABLOY gelooft in het potentieel van Mina en Jente en hoopt samen met hen die Olympische droom te verwezenlijken. Een bijzonder initiatief van een bedrijf dat maatschappelijk sterk geëngageerd is en al jarenlang lokale initiatieven een warm hart toedraagt, denk maar aan Hachiko en Cunina.

Mina Libeer

Judoka Mina Libeer leerde de kneepjes van het vak in Judoschool Merelbeke. Deze atlete telt 24 lentes en komt uit in de categorie -57 kg. Momenteel staat Mina op plaats 17 in de wereldranglijst en behaalde vorig jaar een 5de plaats op het EK en in het najaar wist ze haar twee eerste bronzen medailles te behalen in de Grand Slams van Parijs en Abu Dhabi. Om haar allergrootste doel – de Olympische Spelen in Parijs – te bereiken, neemt ze op 5 februari deel aan de Grand Slam in Parijs.  Later in februari volgt dan de Grand Slam in Tel Aviv en hoogtepunten dit jaar moeten het EK in Sofia (29/04 – 1/05) en het WK in Tasjkent (2 – 9/10) worden. Wij duimen!

Voor meer informatie:

Pieter Deprouw, Communications Manager ASSA ABLOY Entrance Systems Belux

[email protected], Gontrode Heirweg 192, 9090 Melle, tel +32 (0)9 239 54 01

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details