NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Axor Suite waskommen en baden
Solid surface is een duurzaam en vuilafstotend oppervlak op basis van natuurlijke materialen en pure acrylhars.

Axor Suite waskommen en baden

Met hun elegante vormen en hun unieke elementen geven de AXOR Suite-waskommen en baden – ontworpen door de wereldberoemde designer Philippe Starck – elke badkamer een even harmonieuze als persoonlijke uitstraling. Met het oog op een maximale levensduur en robuustheid is ieder stuk gemaakt uit solid surface. De vloeiende lijnen en zachte, uitgekiende rondingen creëren een universele, strakke en moderne look. Tegelijk kunnen gebruikers hun badkamer een persoonlijke touch geven met speciaal ontworpen elementen, zoals een tablet voor het bad of de rand rond de waskommen.

Of ze nu vierkant of rond zijn, de AXOR Suite-waskommen bieden de mogelijkheid om de badkamer een persoonlijke, luxueuze toets te geven.

Of ze nu vierkant of rond zijn, de AXOR Suite-waskommen zijn tijdloze, universele en elegante objecten die opvallen door hun uitgekiende rondingen en zachte en gladde binnenbekkens. De rand in mat zwart, chroom of een van de gepolijste of geborstelde AXOR FinishPlus PVD-afwerkingen biedt bijkomende mogelijkheden om de badkamer een persoonlijke, luxueuze toets te geven.

De vloeiende lijnen en zachte rondingen creëren een universele, strakke en moderne look.

Het bad speelt alleen al door zijn afmetingen de hoofdrol in elke badkamer. Voor AXOR Suite had Philippe Starck niet alleen een tijdloos en universeel design voor ogen, hij wilde ook duurzame materialen gebruiken. Het gebruik van solid surface, een duurzaam en vuilafstotend oppervlak op basis van natuurlijke materialen en pure acrylhars past binnen de ontworpen-voor-de-eeuwigheid-filosofie van Starck. Doordat solid surface niet poreus en gemakkelijk schoon te maken is, is het ideaal voor omgevingen waar de hoogste hygiënenormen gelden.”    

De AXOR Suite Basins zijn tijdloze, universele en elegante objecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details