NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
BATIBOUW uitgesteld tot mei 2022

BATIBOUW uitgesteld tot mei 2022

De organisatoren van BATIBOUW – de beurs die oorspronkelijk voorzien was van 19 tot en met 27 februari – hebben in overleg met het exposantencomité besloten om deze, samen met de tezelfdertijd plaatsvindende vakbeurzen, uit te stellen tot mei 2022. De beslissing werd genomen in het licht van de onzekere toestand de komende maanden. 

Uitstel maar geen afstel 

De organisatoren van BATIBOUW beraden zich al enkele weken over alternatieven voor de organisatie van de beurs.  

Rekening houdend met de huidige stand van zaken en gezien de onzekerheid van de komende maanden, was het besluit om de beurs tot mei uit te stellen zowel voor hen als voor de exposanten de meest aangewezen oplossing. 

“Na enkele dagen van bezinning hebben wij in overleg met het exposantencomité besloten de beurs uit te stellen tot mei. Wij willen onze exposanten en bezoekers een kwaliteitsbeurs garanderen zonder beperkingen. Hoewel de regering geen nieuwe maatregelen heeft uitgevaardigd met betrekking tot de organisatie van beurzen, weten we niet wat morgen zal brengen”, legt Frédéric François, CEO van Fisa, uit.

Een eerste lente-editie 

Om de koude maanden, waarin we de meeste tijd binnenshuis doorbrengen, te overbruggen, is de beurs verplaatst naar mei, wanneer het mooie weer volop terugkeert. De volgende BATIBOUW en de bijhorende vakbeurzen zullen dus plaatsvinden van 21 tot en met 29 mei in de paleizen van Brussels Expo.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details