NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Bekroond: RZB ontvangt EcoVadis zilveren medaille

Bekroond: RZB ontvangt EcoVadis zilveren medaille

In de EcoVadis-rating voor duurzaamheid maakte RZB begin dit jaar de sprong van brons naar zilver – daarmee behoort RZB tot de 25% best presterende van de meer dan 100.000 beoordeelde bedrijven.

Het internationaal toonaangevende ratingbureau EcoVadis onderzoekt en beoordeelt de prestaties van bedrijven op de vier gebieden milieu, arbeids- en mensenrechten, duurzame inkoop en bedrijfsethiek aan de hand van in totaal 21 criteria. De methodologie is gebaseerd op toonaangevende normen zoals GRI, UNGC en ISO 26000 en wordt gecontroleerd door een internationaal wetenschappelijk comité.

In vergelijking met vorig jaar presteerde RZB beter dan de benchmark op alle gebieden in de beoordeling – vooral op het themagebied *Milieu* door onder andere:

  • De definitie van nieuwe regels in productontwerp met betrekking tot recycling en uitwisselbaarheid van componenten.
  • Het ontwikkelen van duurzame verpakkingsconcepten van papier of het overschakelen op gerecyclede kunststoffen.
  • Het afsluiten van contracten met dienstverlenende bedrijven over de duurzame verwijdering en terugname van onderdelen. 

Wij werken voortdurend aan verdere verbetering van onze actieve milieubescherming. Daarbij houden wij rekening met de wensen en eisen van onze klanten en met de ideeën van onze betrokken medewerkers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details