NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Bostik is aanwezig op Stone & Tile

Bostik is aanwezig op Stone & Tile

Stone & Tile staat gekend als het grootste b2b-event in de Benelux in het domein van natuursteen, keramiek & composiet. De vakbeurs vindt plaats op donderdag 17 en vrijdag 18 maart 2022 in Hal 8 van Flanders Expo Gent en in de komende editie zal ook Bostik van de partij zijn.

Bostik is als wereldwijd toonaangevende lijmspecialist in de bouwmarkt vereerd haar klanten en relaties weer te ontmoeten. Vandaag kan en mag dit weer! De lijmsystemen van Bostik worden wereldwijd in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten gebruikt. Er zijn oplossingen voor het plaatsen van houten vloeren en flexibele vloerbekleding, tegelen, vochtwerend maken, afdichten, monteren en isoleren.

Het marktsegment tegeltechniek is voortdurend in ontwikkeling. Door de wisselende trends, materialen en uitdagingen moeten professionals zich blijven aanpassen en bijscholen. Voor hen innoveert Bostik continu met nieuwe polymeertechnologieën waarmee zij de meest uitdagende materialen in de meest veeleisende omgevingen kunnen verlijmen.

Op vrijdag 18 maart om 10:00 organiseert Bostik een lezing met als onderwerp “Vochtwering in de badkamer”. Erken het belang van vochtwering achter tegelwerk in natte ruimtes zoals douches, zwembaden en wellness. Deze lezing van Bostik zal u helpen problemen te voorkomen en ieder tegelproject duurzaam op te leveren.

Het Bostik Benelux team staat voor u klaar bij het realiseren van uw projecten. Wij ontvangen u graag op stand ST27, hal 8!

Afspraak in Gent!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details