NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Combi-stoomoven next level
Automatisch Menukoken op drie niveaus tegelijk in de DGC Pro combi-stoomoven.

Combi-stoomoven next level

Stoomovens met uitmuntende prestaties en innovatieve functies die ook nog eens in het architecturale totaalplaatje passen? Dat is waar Miele in uitblinkt. Met keuze uit vier designlijnen en een brede waaier aan toestellen is er voor elk wat wils. Ook voor wie enkel met het beste genoegen neemt. De design-lijnen en innovaties toegelicht.

Met de feestdagen voor de deur wordt weer heel wat verwacht van de keukentoestellen, niet in het minst van de ovenuitrusting. Het staat buiten kijf dat stoomovens en combi-stoomovens uitblinken in culinaire prestaties. Bovendien leent koken met stoom zich perfect voor gezonde gerechten waarbij verschillende ingrediënten tegelijk en zonder smaakoverdracht gegaard worden. Lekker en gemakkelijk. 

De greeploze Miele ArtLine-designlijn met architecturale klasse.

Vier designlijnen

Als (interieur)architect telt uiteraard het totaalplaatje en daarbij hoort een ovenuitrusting die één is met het interieur. Daarom presenteert Miele in totaal vier verschillende designlijnen. Neusje van de zalm zijn ArtLine-inbouwtoestellen met minimalistisch design, Touch2Open- en SoftOpen-technologie. De greeploze uitvoering en het volledig vlakke front maken dat de ovens als het ware opgaan in de kastenwand. Verkrijgbaar in obsidiaanzwart met fascinerende reflecties en grafietgrijs met elegante en zachtere uitstraling. De drie overige designlijnen – VitroLine, PureLine en ContourLine – completeren het zeer uitgebreide aanbod aan zowel traditionele ovens, stoomovens als combi-stoomovens. 

Bij elke DGC Pro combi-stoomoven wordt een proefflesje HydroCleaner meegeleverd.

Een krak in combigaren

Miele profileert zich als pionier en innovator op vlak van het stoomkoken, met een gamma dat zich zowel uitstrekt in de breedte als de diepte. Steeds meer in trek zijn de combi-stoomovens die de functies van pure stoom combineren met deze van een conventionele oven. Zo ook de Miele combi-stoomovens DGC Pro, te gebruiken als performante stoomoven, volwaardige bakoven of als combinatie van de twee. Dankzij de ondertussen beproefde Miele DualSteam-technologie blijven smaken en voedingsstoffen optimaal behouden. Hiervoor zorgt de krachtige externe stoomgenerator die de stoom opwekt buiten de caviteit en vervolgens gelijkmatig en snel verdeelt door de oven. Met de Mix & Match-functie schuif je diverse ingrediënten tegelijk in de oven, zonder te letten op verschillen in tijd of temperatuur. De Miele combi-stoomoven doet de rest. Net zo eenvoudig: het Automatisch Menukoken waarbij temperatuur, bereidingstijd en volgorde door het toestel worden bepaald. En niet onbelangrijk in de high-end keuken: alle Pro-modellen bieden je de optie voor een DirectWater Plus vaste wateraansluiting – dus zonder watertank – waarbij ook het condenswater automatisch wordt afgevoerd. 

HydroClean-zelfreiniging in actie.

Zelfreinigend met Hydroclean

Naast gebruiksgemak besteedt Miele ook heel wat aandacht aan het eenvoudig onderhoud. Innoverend is het HydroClean-zelfreinigingsprogramma dat de roestvrijstalen ovenruimte van de DGC HC Pro combi-stoomoven schoonmaakt met een mild sopje. Nadat alle accessoires verwijderd zijn, giet men eenvoudigweg de HydroCleaner – een vloeibaar reinigingsmiddel – in de bodemzeef van het apparaat. Dit vermengt zich met water, wordt naar boven gepompt en vervolgens gelijkmatig in de ovenruimte gespoten. Deze procedure wordt meerdere malen automatisch herhaald alvorens het schuim wordt weggespoeld en afgevoerd. Zelfs aangebrande etensresten worden doeltreffend aangepakt, zonder dat er agressieve reinigingsmiddelen of hard labeur aan te pas komt. Miele raadt aan om de HydroClean-zelfreinigende cyclus om de drie maand uit te voeren of sneller als de oven vaak gebruikt wordt om te braden en grillen. Miele, immer besser… ook ten dienste van het comfort.    

Makkelijk en schoon dankzij de HydroClean-zelfreiniging met een sopje.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details