NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
COREtec® Floors geïnstalleerd in nieuw geopend ROLF BENZ HAUS

COREtec® Floors geïnstalleerd in nieuw geopend ROLF BENZ HAUS

In de onmiddellijke nabijheid van het Glattzentrum in Wallisellen is de nieuwe flagshipstore van ROLF BENZ geopend. Na Rapperswil is dit het tweede ROLF BENZ HAUS dat Aldo Largo, eigenaar van het Raum & Stil AG, wordt geopend in Zwitserland. Zijn bedrijf is de officiële merkpartner van ROLF BENZ.

Op een oppervlakte van ongeveer 400 m2 wordt de woninginrichting van gerenommeerde ontwerpers een exclusief podium geboden.

Voor de binneninrichting van de nieuwe flagshipstore werd gekozen voor de vloeren van COREtec® : namelijk het gloednieuwe design Texas Oak M86 uit de Multiseries Essentials-collectie van COREtec® Floors.

Doorslaggevend was de huiselijke, warme sfeer die deze innovatieve vloer aan de showrooms kon geven. De dimensionale stabiliteit en de daarmee samenhangende mogelijkheden om grote oppervlakken in één stuk te leggen, alsmede het gemak van onderhoud, zijn verdere pluspunten.

De COREtec® Essentials collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde dessins en natuurlijke texturen, waarbij de warmte van hout of de charme van stenen tegels centraal staan. Dankzij de verschillende stijlen en tinten is het gemakkelijk om een interieur te creëren dat past bij elke inrichting en individuele persoonlijkheid.

Het natuurlijke aspect van de collectie wordt nog versterkt door de oppervlaktestructuur van de “Embossed in Register technologie” (EIR). Zo ziet de vloer er niet alleen uit als echt hout of echte steen, maar voelt hij ook zo aan.

Naast de look is de Essentials-collectie ook technisch perfect. Dankzij de Soundcore-technologie en de geïntegreerde kurkonderlaag hebben de vloeren een uitstekende geluidsisolatie. Bovendien zijn deze harde vloeren met meerdere lagen uiterst stabiel en slijtvast, zodat zelfs kinderen en huisdieren zich zonder zorgen op de vloer kunnen uitleven.

Dankzij het geïntegreerde kliksysteem kan de vloer snel en gemakkelijk op elke ondervloer worden gelegd – zelfs op een bestaande vloerbedekking, omdat het vrijwel alle oneffenheden opvangt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details