NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
COREtec® Floors in het Phoenix-fitnesscenter
Voor het interieurontwerp van het fitnesscentrum is gekozen voor Fremont Oak 82 uit de Essentials-collectie van COREtec®.

COREtec® Floors in het Phoenix-fitnesscenter

Eind november 2023 heropende in Baden-Dättwil (Zwitserland) een van de grootste fitnesscentra van Europa. Het volledig uitgebreide Phoenix-fitnesscenter biedt op een oppervlakte van ongeveer 3.500 vierkante meter de meest uitgebreide en unieke fitness- en gymervaring en is nu al de standaard voor alle exploitanten uit de branche. Collega’s uit heel Europa bezoeken de nieuwe studio en zijn niet alleen onder de indruk van de toestellen, maar ook van de COREtec®-vloeren.

“Kwaliteit maakt het verschil”, steekt Ayhan Türküm, eigenaar van Fitnesscenter Phoenix van wal. “Aan die belofte blijven we trouw als aanbieder van de meest uitgebreide en unieke fitness- en gezondheidstrainingen. Niet alleen in wat we doen, ook in wat we uitstralen. Daarom was de keuze van de vloer hier zo belangrijk.”

Voor het interieurontwerp van het fitnesscentrum is gekozen voor Fremont Oak 82 uit de Essentials collectie van COREtec®. De 180 centimeter lange en 23 centimeter brede planken met overlangse V-naden en gesynchroniseerd poriënoppervlak zijn in een grote ruimte amper van een echte houten vloer te onderscheiden.

Het Zwitserse Fitnesscenter Phoenix biedt de meest uitgebreide en unieke fitness- en gymervaring in Europa.

Alle charmes in de strijd

De COREtec® Essentials-collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde designs en natuurlijke texturen, waarbij de warmte van hout of de charme van stenen tegels centraal staan. Door de uiteenlopende stijlen en kleurtonen is het eenvoudig om een sfeer te creëren die past bij elk interieur en elke individuele persoonlijkheid. Het natuurlijke aspect van de collectie wordt verder benadrukt door de oppervlaktestructuur van de Embossed in Register-technologie (EIR). Hierdoor smelten het patroon en het reliëf perfect samen tot een levensecht geheel. Het resultaat? De vloer ziet er niet alleen uit als natuurlijk hout of echte stenen, hij voelt ook zo aan. 

De planken met overlangse V-naden en gesynchroniseerd poriënoppervlak zijn in een grote ruimte amper van een echte houten vloer te onderscheiden.

Technisch hoogstandje

Naast de sublieme uitstraling is de Essentials-collectie ook technisch hoogstaand. De Soundcore-technologie en de geïntegreerde ondervloer van kurk geven de vloeren een uitstekende geluidsisolatie. Bovendien zijn deze meerlaagse harde vloeren uiterst stabiel en slijtvast waardoor ook kinderen en huisdieren ongestoord op de vloer kunnen ravotten. Met het geïntegreerde kliksysteem installeer je de vloer snel en eenvoudig op elke ondervloer. Omdat de Coretec® Essentials-vloeren praktisch alle oneffenheden egaliseren, plaats je ze zelfs met gemak op een bestaande vloerbedekking. Kwaliteit en esthetiek combineren was zelden zo eenvoudig.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details