NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
COREtec® Floors wordt co-sponsor van Basketbalclub Filou Oostende

COREtec® Floors wordt co-sponsor van Basketbalclub Filou Oostende

COREtec® Floors gaat in zee met het nr1 basketbal team van Belgie: Filou Oostende. Een club met een indrukwekkend palmares van 22 landstitels, 20 bekers en 11 supercups, hiernaast kan Oostende ook een mooi Europees rapport voorleggen. Filou Oostende speelt in de BNXT league, de hoogste basketbal competitie in België en Nederland.

“Voor ons is het heel interessant dat de basketbal competitie dit jaar werd aangepast naar een BENE competitie, met 10 ploegen uit België en 11 ploegen uit Nederland. In beide landen werd door ons de afgelopen jaren een fantastisch dealer netwerk uitgezet. Ook de waarden van het basketbal sluiten nauw aan bij COREtec®. Teamwork, geduld, hard werken en vooral aandacht voor detail.” Zegt Stijn Windels, Marketing director bij COREtec®.

“Geweldige sfeer die voelt alsof je binnenkomt bij een grote familie. Geweldige mensen die de club leiden, toegewijd personeel, indrukwekkende infrastructuur en faciliteiten, een warm welkom gevoel! Klinkt als een groot deel van het COREtec® DNA. Ik kijk ernaar uit om vele geweldige momenten vol passie en toewijding te delen! Let’s go BCO! Let’s go COREtec®” aldus Jan Dossche, President bij COREtec®

“Voor Basketbalclub Filou Oostende is het belangrijk omringd te worden door sterke partners,” zegt Jurgen Vanpraet, CEO basket Oostende. Net zoals COREtec zijn we winnaars en willen we omhoog kijken en onze grenzen verleggen. Investeringen in duurzaamheid met jonge spelers vormen een solide basis om op te bouwen. Dit vullen we aan met sterke teamspelers en coaching om ons succesverhaal verder te zetten. In die zin lijken we sterk op elkaar wat samenwerken nog makkelijker maakt. We hopen samen met COREtec de komende jaren verder te bouwen en ons team verder naar successen te leiden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details