NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
COREtec® in Tandartsenpraktijk

COREtec® in Tandartsenpraktijk

Aslan Wonen uit Rotterdam installeerde 400 M2 van de COREtec® Essentials collectie in het design “Polished Concrete” in een Tandartsenpraktijk in Rotterdam

Product: COREtec®
Collectie: COREtec® The Essentials
Design: Polished Concrete
Opp: 400 M2
Distributeur: Headlam
Retailer: Arslan Wonen
Installateur: Arslan Wonen
Garantie: Levenslang op residentieel gebruik, 10 jaar op projecten
Website www.coretecfloors.com
www.headlam.nl
www.arslanwonen.nl

COREtec® is een innovatieve, meerlaagse designvloer met klikprofiel dat de wereld aan jouw voeten legt. 

COREtec® onderscheidt zich op de markt door de brede selectie van authentieke en natuurlijke decoren, de unieke samenstelling van de speciale kernen, de opmerkelijke eigenschappen en het uitzonderlijk comfort. 

Het uitgebreide aanbod bestaat inmiddels uit meer dan 230 decoren, beschikbaar in verschillende formaten en breed kleurenpalet.

COREtec®-vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterdichte kwaliteiten, met een slijtvaste toplaag en een geïntegreerde kurkonderlaag. 

Daarbovenop zijn de vloeren in deze collectie extreem stabiel en slijtvast, waardoor de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren geen enkel probleem vormt. Alle COREtec®-vloeren kunnen op bestaande vloeren geïnstalleerd worden en zijn dermate geschikt voor renovatieprojecten. Door het geïntegreerde kliksysteem waar geen lijm, spijkers of cement aan te pas komen, kan de vloer namelijk eenvoudig en snel geplaatst worden

Al deze technische verfijningen maken van COREtec® één van de mooiste, duurzaamste en gemakkelijk te onderhouden vloeren op de markt. 

Alle vloeren kunnen bovendien met bijpassende plinten en profielen afgewerkt worden. Dankzij de speciale onderhoudskit zijn de vloeren gemakkelijk te onderhouden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details