NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
De keuken laat zich van haar beste kant zien in 2022

De keuken laat zich van haar beste kant zien in 2022

De keuken is dé centrale plek in huis om te genieten met familie en vrienden maar ook om lekker te koken, het liefst op een energie-efficiënte manier. Verschillende aspecten in de keuken beïnvloeden dit. Van de nieuwste energiebesparende mengkraan tot het mooiste keukenmeubilair, van een hightech oven tot de ideale verlichting, de keuken van 2022 is uitgerust met de beste materialen om het leven van iedereen aangenamer te maken.    

Mobalpa, hansgrohe, AXOR, Facq, Smeg en kreon presenteren hun laatste innovaties om van de keuken de place-to-be in huis te maken. 

Het “Slow Home” principe nu ook in de keuken toegepast 

Het Slow Home principe gaat over tijd nemen voor jezelf, terwijl je authentieke waarden herontdekt. Bij Mobalpa vertaalt dit zich in projecten die doordacht zijn ontworpen rond de waarden van elk individu. Door op deze manier naar design te kijken, vertelt het merk unieke verhalen. Thuiskomen in een interieur dat het eigen imago weerspiegelt, laat je ontsnappen aan de drukte van de buitenwereld. In de keuken vertaalt zich dit in een eenvoudige en levendige sfeer, en in een plek waar men de tijd neemt om van elk moment te genieten. 

In dit persbericht stelt Mobalpa vijf manieren voor om het “Slow Home” in huis te brengen. 

Gefilterd, gekoeld en gemineraliseerd, plat of bruisend drinkwater rechtstreeks uit de hansgrohe keukenkraan. 

Altijd fris en lekker drinkwater bij de hand zonder plaats te verliezen in de koelkast en zonder te sleuren aan flessen… Handig toch? De nieuwe mengkraan Aqittura M91 van hansgrohe is de must-have voor in de keuken. Drinkwater wordt in een handomdraai gefilterd, gemineraliseerd, gekoeld en indien gewenst bruisend gemaakt. De filter- en mineralisatietechnologie MINTEC® optimaliseert het water precies zoals de gebruiker het zelf wilt. En extra mooi meegenomen: het fantastische design aan de spoelbak past in elke keuken. 

Lees er hier alles over. 

Een ingebouwde dispenser voor zeep of afwasmiddel: want elk detail telt 

Fan van een strak interieur? Graag een opgeruimde keuken? Dan zijn inbouwproducten de oplossing. Denk maar aan een ingebouwde zeep- of afwasmiddeldispenser. Mooi ingewerkt in het keukenblad oogt de keuken meteen een stuk overzichtelijker. Nog een extra voordeel: vervelende zeepkringen onder de busjes zeep zijn verleden tijd. 

Zowel hansgrohe als AXOR hebben dispensers die prachtig combineren met het gamma keukenkranen.  

AXOR dispensers 

De afgeronde vormen van de AXOR Montreux zeepdispenser staan prachtig in een landelijke keuken. Ze combineert perfect met de AXOR Montreux keukenmengkraan en is beschikbaar in vier verschillende afwerkingen. Ook handig is zijn grote inhoud van 500 ml. 

Liever een strakker design? Dan is de AXOR UNO dispenser het geschikte product. Ook dit product is beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder Black Chroom om mooi te combineren met zwart kraanwerk. Zowel een detail als een eyecatcher in de keuken. 

hansgrohe dispenser 

Elegant met zijn eenvoudige design, is de hansgrohe zeep/lotiondispenser afgestemd op de bijhorende keukenkranen. Handig is zijn uitloop van 91 mm. De montage is eenvoudig en ook het navullen langs de bovenkant is kinderspel. Met een dosering van 2 ml en een inhoud van 500 ml is bijvullen trouwens niet zo vaak nodig. Ook de hansgrohe dispenser is beschikbaar in verschillende afwerkingen om in ieders keuken te passen. Chroom, Brushed Black, Matt Black of toch liever de RVS look? Voor elke keuken is er een bijhorende dispenser. 

hansgrohe dispenser © hansgrohe Hansgrohe SE 4

Facq: Hoogwaardige kranen voor de keuken  

De mengkraan staat centraal in de keuken. Het wordt elke dag gebruikt, op elk moment van de dag. Tegenwoordig zijn ze er in talloze vormen en kleuren en hebben ze nieuwe functies. Facq stelt een uitgebreid assortiment mengkranen voor die zowel de keuken verfraaien, als het waterverbruik en milieu respecteren.   

Lees meer hier

Galileo: Smeg takes it to the next level 

Smeg richt zich op de toekomst en investeert opnieuw in technologie, met de ontwikkeling van Galileo, een revolutionaire ovenlijn, waarmee men een volledig nieuwe kookervaring creëert. Geïnspireerd door de grondlegger van de moderne wetenschap, Galileo Galilei, zijn de Galileo ovens verkrijgbaar in vijf categorieën en bieden ze drie verschillende kookmethodes. Gecombineerd of afzonderlijk gebruikt, elke formule garandeert professionele resultaten, zelfs in de thuisomgeving.     

Stap in de wereld van Galileo en ontdek deze nieuwe reeks ovens hier.

De ideale verlichting voor de keuken met kreon

Verlichtingsexpert kreon stelt de nieuwe stone collection voor, een reeks armaturen afgewerkt met minerale albast: een uniek gekleurde, zachte en transparante steen. De collectie bestaat uit vijf armaturen, waaronder nieuwkomer oran stone wall. Kreon zet zo in op het decoratieve aspect van high-end verlichting, een trend die in de verlichtingssector steeds meer opkomt. De keuken vormt het hart van de woning en beschikt over een veelzijdig karakter. Het is niet enkel een werk- en kookplek, maar een ruimte die leeft. De klassevolle en subtiele stone armaturen verspreiden een gezellig, zacht en warm licht en brengen sfeer in de keuken. 

Lees meer in het persbericht

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details