NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
De nieuwe eiken deur is er
De deuren zijn leverbaar met zwarte ramen in steellook.

De nieuwe eiken deur is er

In de architectuur wordt naast de nieuwe zakelijkheid en de strakke lijnen ook gewerkt met retro-elementen. Getuige daarvan de kubuswoningen in crepi en de pastoriewoningen in contrasterende bakstenen. Wat beide types architectuur met elkaar gemeenschappelijk hebben, is de zoektocht naar meer warmte. Daarom voegt Harinck de Woodec Turner Oak Malt (WTM) aan zijn gamma Frager-voordeuren toe.

Steellook details versterken de warme uitstraling.

Harinck zet zich al meer dan veertig jaar in om de mooiste deurontwerpen te realiseren en mag zich trots marktleider in België noemen. Het bedrijf is vooral gekend door zijn veelzijdig en ruim aanbod aan kwalitatieve voordeuren met duurzame, veilige en esthetische deurpanelen die ingebouwd worden in pvc of aluminium schrijnwerk. Met de gepatenteerde Magnetude-techniek voor vleugeloverdekkende deuren zette Harinck de norm in België.

Strakke, moderne architectuur is vandaag zeer gewild. Dit gaat gepaard met een zoektocht naar meer warmte en uit zich vaak in de vorm van materialen zoals natuursteen, koper of hout. Al is hout niet altijd het meest eenvoudige materiaal om te gebruiken, zeker niet wanneer het om een voordeur gaat. Daarom verdeelt Harinck nu de houtimitatie Woodec Turner Oak Malt (WTM) aan zijn klanten. 

Een speciale deurtrekker over de hele lengte.

Inspelen op elke stijl

Hout kan vergrijzen en moet regelmatig op de juiste manier behandeld worden. Heel wat particulieren knappen begrijpelijk af wanneer het gaat om een houten voordeur. Om meer warmte toe te voegen aan een gevel wordt daarom naar schrijnwerk in zwarte steellook gekeken. Voor optimale isolatiewaarden en om de luchtdichtheid te garanderen kom je al snel uit bij een paneel voor de voordeur in kunststof of aluminium. Dat kan je voortaan een warme eiken uitstraling geven met WTM.

Deze houtimitatie is verkrijgbaar in een strakke vormgeving met een opgezette of ingebouwde deurtrekker, maar ook als onvervalste traditionele kaderdeur. Daarnaast combineer je WTM naar hartelust  met zwarte ramen in steellook of met industriële details in zwart aluminium, zoals het smeedijzer van weleer. Kortom, met WTM zijn de mogelijkheden heel uitgebreid om je bezoekers een warm welkom te heten. Uiteraard in combinatie met de vleugeloverdekkende uitvoering met het Magnetude-systeem van Frager.   

Hedendaagse deur met smalle stroken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details