NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
De nieuwste ASSA ABLOY snelrolpoorten zetten maximaal in op snelheid, veiligheid en design

De nieuwste ASSA ABLOY snelrolpoorten zetten maximaal in op snelheid, veiligheid en design

ASSA ABLOY Entrance Systems lanceert een gloednieuwe snelrolpoort die als geen ander snelheid en veiligheid combineert met design. De veelzijdige HS7040 voor binnentoepassingen telt tal van slimme features, zoals drukdetectie, een ‘break-away’-functie en een automatisch resetsysteem. Bovendien kreeg deze nieuwkomer ook een aantrekkelijk prijskaartje mee.

Aantrekkelijk en veelzijdig

De nieuwe HS7040 is één van de meest veelzijdige snelroldeuren uit het gamma van ASSA ABLOY Entrance Systems. Deze oplossing heeft een competitieve prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor binnenpoortopeningen tot 4500 x 4600 mm. Het poortblad kan afgewerkt worden met een digitale print van een bedrijfslogo, voorrangsindicaties of gewoon een mooie afbeelding. Alles is mogelijk. Bovendien zijn er tal van opties beschikbaar voor de vensters. Zo kan men de zichtbaarheid verhogen, daglicht toelaten of een proces bewaken.

De motor met frequentieregelaar garandeert een uiterst snelle, zachte start en stop. Dankzij die soepele poortbeweging wordt de verkeers- en goederenstroom meer dan vlot geregeld. Ideaal om de productiviteit in tal van sectoren, zoals productie, logistiek en detailhandel, te verhogen.

Volledig veilig

Met een openingssnelheid tot 2,3 meter per seconde zit de HS7040 echt op kruissnelheid. Bovendien is het stoffen poortblad van deze snelroller uitgerust met een ‘break-away’-functie en een automatisch resetsysteem. Als de poort wordt geraakt, vangt het poortblad automatisch de schok op, komt het los van de zijgeleiders en keert het vanzelf weer terug. Zo worden uitvaltijden en onderhoud tot een minimum beperkt. Tegelijkertijd voorkomt het zachte onderprofiel beschadiging van de deur en de omgeving.

Verkrijgbaar op aanvraag

Mag het iets meer zijn? Met de Duurzaamheid Plus-optie kan de temperatuur in een specifieke ruimte perfect worden beheerst. De optionele zijafdichtingen kunnen temperatuurverlies nog verder beperken.

Kies je voor een extra geïsoleerd poortblad, dan kan je niet alleen warmte maar ook geluid netjes binnen of buiten gehouden.

Intelligente drukdetectie

Tot slot zijn alle ASSA ABLOY-poorten – en dus ook de nieuwe HS7040 – uitgerust met een intelligent drukherkenningssysteem. Hierdoor herkent de poort zelf of druk wordt uitgeoefend door een object of door een windvlaag of tocht. Als de poort een stilstaand object waarneemt, gaat deze terug naar de geopende stand, waarna hij open blijft staan. Als tocht druk uitoefent op de voor- of achterzijde van het poortblad, geeft de poort actief tegendruk. Slimmer dan dit wordt een poort niet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details