NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
De snelste weg naar je ondergrondse garage
De autoliften van Stove kunnen zowel privé als residentieel worden toegepast. (Beeld: AF-Fotografie)

De snelste weg naar je ondergrondse garage

Je wagen binnenrijden op het gelijkvloers, een druk op de knop en uitrijden in je ondergrondse kelder? Daar staan de autoliften van Stove uit Izegem voor garant. Stove ontfermt zich over elke parkeeruitdaging en biedt een oplossing op maat. Vandaag bestaat hun gamma uit vier standaardtypes die volledig kunnen worden aangepast aan de noden en wensen van de klant. 

Stove is sinds 1912 toonaangevend in het ontwerpen en bouwen van geautomatiseerde machines en transportsystemen, waaronder autoliften. Deze worden volledig intern op maat ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd bij de klant. Van de eerste bout tot de laatste schroef: alle onderdelen van een Stove-autolift zijn volledig Belgisch. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit.

Elke autolift wordt volledig intern op maat ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

PRIVÉLIFT MET ENKEL PLATFORM

Als eerste oplossing biedt Stove een standaard autolift met een enkel platform aan, ideaal voor zowel particuliere als residentiële woningen. Deze autolift brengt je samen met jouw wagen in een recordtempo op de juiste verdieping. Bij deze oplossing horen de vereiste veiligheden, volledige signalisatie, bedieningen en poorten. 

PRIVÉLIFT MET DUBBEL PLATFORM

Deze dubbeldekker laat toe twee wagens op dezelfde plek te parkeren, zodat je heel wat ruimte bespaart. Het systeem kan zowel binnen als buiten worden voorzien. Het bovenste platform van een buitenlift wordt zo afgewerkt dat deze een onzichtbaar deel van de oprit wordt of opgaat in het gazon. Zo heb je altijd een vrije parkeerplaats en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Die unieke oldtimer wordt veilig ondergronds gestald, terwijl de wagen voor dagelijks gebruik op elk moment beschikbaar is in de bovengrondse garage.

Die unieke oldtimer wordt veilig ondergronds gestald, terwijl je wagen voor dagelijks gebruik op elk moment beschikbaar is in de bovengrondse garage.

BINNENLIFT MET CABINE

Een binnenlift met cabine is de ideale oplossing voor residentiële en publieke gebouwen. In tegenstelling tot een helling gaat met dit systeem geen ruimte verloren. Dit biedt het voordeel dat extra parkeerplaatsen voorzien kunnen worden in de ondergrondse garage. Deze lift bestaat uit een volledig afgewerkte, verlichte cabine met sectionaalpoorten, signalisatie en lichtschermen. Via de signalisatie weet de gebruiker wanneer de lift vrij is en of de wagen correct gepositioneerd is. De gemeenschappelijke autolift kan worden uitgerust met drukknoppen, een codeklavier en/of een persoonlijke afstandsbediening.

DRAAIPLATEAU

Het draaiplateau maakt komaf met onmogelijke bochten. Rij op het plateau, kies een kant en laat je draaien. Met een vrijstaand draaiplateau op de bestaande vloerplaat maak je verloren ruimte bereikbaar. Of je opteert voor een strakke afwerking en een ingewerkt draaiplateau.

Een binnenlift met cabine is ideaal voor residentiële gebouwen.

DE VOORDELEN VAN EEN AUTOLIFT

Een autolift heeft tal van voordelen. Om te beginnen maak je optimaal gebruik van de boven- en ondergrondse oppervlakte. Er gaat namelijk geen ruimte verloren door een helling. Via een eenvoudig en veilige bediening behoudt de gebruiker steeds de volle controle. De vrije ruimte op de oprit geeft de woning een elegante uitstraling en wagens worden veilig gestald, uit het zicht van inbrekers. Je kan trouwens ook andere dingen, zoals fietsen en terrasmeubelen, eenvoudig naar de juiste verdieping brengen met je autolift. Redenen genoeg dus voor een bouwheer om deze investering te overwegen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details