Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Duurzaam & CirculairInterieurProducten

Duurzame gietvloeren met service

Zowel in residentiële woningen als projectbouw kiest men voor gietvloeren omwille van de unieke eigenschappen: duurzaam, naadloos, onderhoudsarm, slijtvast en perfect te combineren met vloerverwarming.

Arturo 2 – Nat in nat techniek kopiëren
Bij de ‘nat-in-nat-techniek’ wordt er tijdens het plaatsen van de basis met een andere kleur door de natte gietvloer gegaan. Voor telkens weer een uniek resultaat.

10 november 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Bovendien zijn de esthetische mogelijkheden legio. Arturo gietvloeren, geproduceerd op een duurzame manier in een CO2-neutrale fabriek, combineren al deze voordelen met uitmuntende service en begeleiding, van a tot z.

Tekst: Eva Goossens   |   Beeld: Uzin UTZ België – Arturo

Polyurethaan of epoxy

Geen vloer is hetzelfde. Onder andere de omgeving, de plek in het gebouw, het gebruik en de belasting zijn bepalend voor de opbouw en afwerking van de vloer, waar Arturo maximaal op inspeelt. Productieruimte, magazijn, parkeergarage, winkel, school, gezondheidscentrum, zorggebouw, kantoor of woning? Arturo biedt voor iedere situatie een passende oplossing. Bijna geen enkele vloerafwerking laat zich zo optimaal aanpassen aan de individuele omstandigheden en klanteisen als vloeren op basis van polyurethaan- of epoxyhars. Arturo Vloersystemen worden in meerdere lagen aangebracht. Eerst zorgen de primer en de schraaplaag voor een goede voorbereiding van de ondergrond. Vervolgens zorgt de gietvloer voor de gewenste vloereigenschappen. Als laatste zorgt de toplak voor de gewenste optiek en bescherming van de vloer. Alle vloersystemen van Arturo worden naadloos aangebracht en zijn eenvoudig te reinigen met een optimale duurzaamheid als resultaat. Wensen en eisen voor de chemische, mechanische of thermische bestendigheid, slipvastheid, elektrisch geleidende eigenschappen, uv-stabiliteit of contactgeluidisolatie zijn perfect te realiseren met de Arturo Vloersystemen. Arturo heeft niet alleen oog voor kwaliteit en een efficiënte plaatsing, maar zet ook in op een duurzame en zelfs CO2-neutrale productie in een ‘groene fabriek’ zonder gasaansluiting. Er wordt geïnvesteerd in producten, mensen en bedrijfsprocessen om niet alleen opdrachtgevers tevreden te stellen, maar ook samen een gezonde toekomst tegemoet te zien.

Arturo PU gietvloer met betonlook, een van de trendy kleuren uit de Color Collection. Hierbij worden twee kleurvarianten samengevoegd zodat er een wolkstructuur ontstaat.

Hoogprofessionele adviserende aanpak

Geen kwaliteit zonder service. Zo heeft Arturo ook een interieurarchitect in dienst die een Color Collection met trendkleuren samenstelt, desgewenst persoonlijk advies verleent en meedenkt over een oplossing op maat. Graag een staal? Dit wordt à-la-minute gemaakt en bezorgd. Twijfel over de voorbereiding van de ondergrond voor de kunstharsvloer? Dan komt er een specialist ter plaatse om vervolgens een schriftelijk advies op te stellen. Zowel voor als tijdens de plaatsing, eveneens bij complexere projecten zoals het integreren van een logo, wolkstructuur of een ‘nat-in-nat-techniek’, kan men op ondersteuning rekenen. Ook uitzonderlijke uitdagingen worden daarbij niet uit de weg gegaan. Samengevat: een hoogprofessionele adviserende aanpak, dicht bij alle partners die bij het project betrokken zijn.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%