NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Dynaco sectionaal poorten

Dynaco sectionaal poorten

Dynaco lanceert twee soorten industriële sectionaal deuren, beide eenvoudig te bedienen en duurzaam. Ze zijn perfect geschikt voor industriële en commerciële installaties. De hoge flexibiliteit maakt het mogelijk om deze deuren in bijna elk type gebouw te installeren. De deuren schuiven bij het openen onder het dak omhoog, waardoor de deuropening volledig vrij blijft.

De Dynaco l-14P panel en de Dynaco l-14F Frame zijn ontworpen in overeenstemming met alle operationele en veiligheidseisen in de Europese richtlijnen en met de normen van het Europese Normalisatie Comité, CEN.

Beschrijving van de 2 sectionaal deuren in het Dynaco-gamma:

Dynaco l-14P Panel
De Dynaco l-14P Panel is met zijn moderne en strakke vormgeving een van de meest stabiele en goed geïsoleerde sectionaal deuren op de markt. Deze is geschikt voor alle soorten gebouwen, zowel qua functie als qua uiterlijk. De deur is gemaakt van geïsoleerde panelen. Deze panelen zijn ontworpen zonder koudebrug om de warmtedoorgangscoëfficiënt en de daaruit voortvloeiende energiekosten te verminderen.

Dynaco l-14F Frame
De Dynaco l-14F Frame is geschikt voor alle soorten gebouwen. De hoge flexibiliteit maakt het mogelijk om deze poort in vrijwel elke omgeving te installeren. De poort is gemaakt van aluminium buisprofielen, gevuld met sandwichpanelen of acrylramen. De grote lichtinval maakt deze poort de ideale keuze voor werkomgevingen die een maximale verlichting vereisen.

Een Dynaco sectionaaldeur biedt tal van voordelen:

VEILIG VOOR GEBRUIKERS
Dankzij het balanssysteem kan een intense belasting worden opgevangen. Bij een veer- of kabelbreuk gaat de tegenkracht verloren. De poort is daarom uitgerust met veiligheidsvoorzieningen die de neerwaartse beweging van de poort kunnen blokkeren.

ENERGY SAVING
Bij de Dynaco l-14F Frame kan er door de raampartijen natuurlijk daglicht in het gebouw komen, waardoor er minder kunstlicht nodig is

De Dynaco l-14P Panel is gemaakt met geïsoleerde panelen voor een minimale warmtetransmissie, wat de energiekosten beperkt. Door de verbroken koudebrug wordt ook het energieverbruik en het risico op condensatie en ijsvorming verminderd

UNIEKE GLASTECHNOLOGIE
Dankzij het 2, 5 mm acryl creëren we een betere uitstraling van de gevel, zonder enige reflectie.

DUURZAAMHEID EN STERKTE
Hoge lastverdeling – Minimaal risico op delaminatie en scheuren in het paneel om een langere levensduur te garanderen.

MAATWERK
De Dynaco l-14F Frame is volledig aanpasbaar, met een grote esthetische keuze.

WINDBESTENDIG
Bredere poortpanelen en panelen met ramen zijn versterkt met metalen profielen die als trussen fungeren

Waar industriële deuren oplossingen worden!

Dynaco ontwerpt, produceert en installeert toegang automatisering oplossingen via een netwerk van zeer toegewijde en goed opgeleide distributeurs en installateurs in 80 landen wereldwijd. Ons doel is om het bedrijf van onze klanten zo succesvol en winstgevend mogelijk te maken.

Elk product van het merk Dynaco voegt zijn eigen specialiteit en expertise toe aan onze uitgebreide productportfolio. Dit maakt Dynaco tot een krachtige partner.

Onze producten variëren van industriële deuren tot snel roldeuren, die in elke behoefte van de industrie voorzien. Wij bieden innovatieve producten en technische expertise, waardoor onze klanten een voorsprong hebben op de concurrentie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details