NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Eén en al luxe
Een handige ‘side-by-side’-oplossing met veel opbergruimte biedt voor de gebruiker een beter overzicht en makkelijkere vindbaarheid van de producten.

Eén en al luxe

V-ZUG combineert volumineuze ruimtes, hoogwaardige materialen en een unieke afwerking in de koel- en vriessystemen van de Supreme Line. Het resultaat zijn toestellen die pure luxe uitstralen en efficiënt alle ingrediënten bewaren.

Het moet gezegd, de Zwitserse fabrikant V-ZUG overdrijft niet wanneer het gaat over de volumineuze ruimte van de toestellen in de Supreme Line. De CombiCooler V6000 Supreme, de Cooler V6000 Supreme, de Freezer V6000 Supreme en ook de WineCooler V6000 Supreme, stuk voor stuk stralen ze één en al ruimtelijkheid uit. “En ook qua design is het pure luxe”, klinkt het bij V-ZUG. “We gebruiken authentieke, hoogwaardige materialen en dat maakt de kwaliteit van onze toestellen niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar. De grote inox panelen uit één stuk en de massieve elementen zorgen voor uitstraling en stabiliteit. Bovendien zijn de toestellen de ideale ‘side-by-side’-oplossing voor elke woning. Wie twee toestellen combineert, behoudt veel beter het overzicht waardoor alles veel makkelijker wordt teruggevonden.”

Een duidelijk TFT-display met aanraakbediening maakt een aangename en eenvoudige bediening mogelijk van de Supreme Line-toestellen.

Enorme ruimte

“Werkelijk alles kan je kwijt in de toestellen van de Supreme Line.” Het is een gedurfd statement dat V-ZUG duidelijk onderschrijft met enkele interessante eigenschappen. Zo is er de aanzienlijke hoogte tussen de schappen die, in combinatie met de breedte van de schappen, zoveel ruimte creëert dat zelfs grote hoeveelheden boodschappen geen problemen vormen. Meer zelfs, de koelruimte is helemaal naar wens in te delen zodat de boodschappen efficiënt een plaatsje vinden. “InfinityShelf heet ons uniek indeelsysteem”, verduidelijkt V-ZUG. “Dankzij dit systeem zijn de schappen van de CombiCooler en de Cooler naar eigen wens te plaatsen. De schappen hangen in rails en zijn in hoogte verstelbaar, hoogten die trouwens volledig vrij te kiezen zijn.”

Technologische troeven

De toestellen van de Supreme Line beschikken naast de grote ruimte om producten in te plaatsen ook over een aantal technologische features. Zo kan het diepvriesvak van de CombiCooler Supreme met de MonoFridge-functie in slechts enkele uren tijd omgetoverd worden tot een normaal koelvak. Geen diepvriesvak nodig maar wel wat meer koelruimte om producten lekker koel te bewaren? MonoFridge regelt het. Daarnaast zorgt ClimateControl er met behulp van een actieve luchtcirculatie voor dat temperatuurverschillen zo beperkt mogelijk zijn zodat het voedsel langer heerlijk vers blijft. “En de CombiCooler van de Supreme Line speelt nog een unieke troef uit”, voegt V-ZUG toe. “Het is het eerste inbouwtoestel van V-ZUG dat voorzien is van een ingebouwde IceMaker. Het ijsblokjesreservoir wordt automatisch bijgevuld wat uiteraard enkel kan via een wateraansluiting.”

Altijd ijsblokjes in de CombiCooler Supreme dankzij de ingebouwde IceMaker. (Beeld: V-ZUG)

Gebruiksgemak

“De voordelen van onze Supreme Line toestellen zijn als een drietrapsraket”, besluit V-ZUG. “Naast de grote ruimte binnenin en de technologische troeven verloren we nooit het gebruiksgemak uit het oog. Zo is elk toestel heel eenvoudig en aangenaam te bedienen via het TFT-display met aanraakbediening. En de laden met SoftTelescope-geleiders zorgen voor overzicht. Deze geleiders laten toe de laden volledig uit te trekken. Het aanwezige zelfsluitend mechanisme sluit de laden langzaam en gedempt.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details