NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Extra elastisch schuim voor raamtoepassingen
Voor een extra gebruiksvriendelijk karakter en een optimale, snelle applicatie is Flexifoam X-tra uitgerust met het gepatenteerde Click & Fix®-systeem.

Extra elastisch schuim voor raamtoepassingen

Als Europa’s grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU-schuimen blijft Soudal innoveren. Flexifoam X-tra Click & Fix is het recentste resultaat van die onstopbare vernieuwingsdrang. Als specifieke ontwikkeling voor raamtoepassingen heeft dit elastisch schuim heel wat praktische voordelen.

Flexifoam X-tra Click & Fix is een nieuw innovatief schuim. Voor een extra gebruiksvriendelijk karakter en een optimale, snelle applicatie is Flexifoam X-tra uitgerust met het gepatenteerde Click & Fix®-systeem. Met een kwartdraai zit de bus vast in de pistooladapter. De eenvoudige uitspuitbaarheid maakt meteen komaf met PU-schuim morsen.

Het schuim is extra flexibel en volgt daarmee nog beter de voegbewegingen.

PU-schuim met een plus

De X-tra in de naam van het nieuwe product hint naar de verbeterde praktische eigenschappen. Zo is het schuim extra flexibel en volgt het daarmee nog beter de voegbewegingen. Dat draagt op zijn beurt bij aan de isolerende eigenschappen, die vele jaren behouden blijven, en aan de luchtdichtheid en de energie-efficiëntie van het gebouw. Nog meer extra’s: dit schuim heeft een dertig procent hogere opbrengst in vergelijking met standaard flexibele schuimen. 

Soudal Window System

Deze nieuwkomer in het gamma maakt deel uit van het Soudal Window System (SWS). Het is dus speciaal ontwikkeld voor het professionele afdichtingssysteem voor ramen. Flexifoam X-tra kan de voegbewegingen in twee richtingen opvangen, zowel bij samendrukking (compressie) als bij uitrekking (decompressie). Dat is meteen jouw garantie voor een hoogwaardige thermische, akoestische en duurzame afdichting, zonder koudebruggen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details