NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
F7-lijn – Pure elegantie

F7-lijn – Pure elegantie

Nieuw, de KWC Professionele kranenlijn lanceert een nieuwe F7-lijn. De lijn van de F7 serie van elektronische staande kraan assortiment voor openbare en industriële sanitaire ruimten zorgt voor uitbreiding. Met de nieuwe C-module en de handige KWC Smart Connect-app kunnen deze elektronische kranen moeiteloos worden aangepast, ingesteld naar wens.

Het slanke F7 kraanmodel van hoogwaardig roestvrij staal maakt indruk met zijn prestigieuze, architectonische ontwerp. De naadloze behuizing met geborsteld oppervlak is bijzonder hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Contactloze bediening via de opto-sensor die vlak in de kraanbehuizing is geïntegreerd, is een extra hygiënevoordeel. Gelijktijdig zorgt het geïntegreerde elektronische besturingssysteem voor een automatische hygiënespoeling 24 uur na het laatste gebruik, zodat de drinkwaterhygiëne gegarandeerd is.

Een verder voordeel van de nieuwe F7-serie: Dankzij de twee maten met een hoogte van respectievelijk 295 mm en 165 mm kunnen F7-kranen zowel op conventionele wastafels met een kraangat als in combinatie met opzetwastafels worden geïnstalleerd. Beide maatvarianten zijn verkrijgbaar als kraan met handige mengfunctie en als tapkraan zonder mengfunctie. De mengkranen hebben een instelbare en niet-roterende temperatuurstop. Alle kraanversies zijn geschikt voor externe batterij- en netvoeding en kunnen worden geïntegreerd in het AQUA 3000 open water managementsysteem met behulp van optionele elektronische modules.

Met de zogenaamde connectiviteitsmodule (C-module) uit de accessoire reeks kan het ventiel onafhankelijk van de voeding via batterij of netadapter worden aangestuurd en ingesteld.

De C-module zorgt voor de directe verbinding tussen de kraan en de app. De module kan rechtstreeks op de kraankabel onder de wastafel worden aangesloten met behulp van een clip die in de modulebehuizing is geïntegreerd.

De nieuwe KWC Smart Connect-app kan worden gebruikt om tot 100 kranen veilig te beheren, aangezien het beveiligd is met een wachtwoord. Dit betekent dat gegroepeerde kraanfuncties al mogelijk zijn op sanitaire ruimte-niveau zonder extra investeringen in besturing hardware op een hoger niveau. Individuele instellingen zoals waterdoorstroomtijd of sensorbereik kunnen worden ingesteld. Algemene informatie, bijvoorbeeld over de batterijstatus, wordt weergegeven en relevante statistische gegevens kunnen worden uitgelezen en opgeslagen.

Kortom, de nieuwe F7 elektronische kranen bieden een instelbare en draaiveilige temperatuurstop als kraan met een handige mengfunctie.

Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte binnen de gezondheidszorg. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de drinkwaterhygiëne.

Onder de naam KWC Professional ontwikkelt en levert het Zwitserse bedrijf innovatieve systeemoplossingen voor sanitaire ruimten in publieke, zorginstellingen en industriële gebouwen. Denk aan operatiekamers, douche- en kleedruimten, toiletgelegenheden in klinieken, schoolgebouwen en sportcomplexen.

KWC Professional, jouw juiste keuze! Al meer dan 150 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details