NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Fijn als een lei met de prestaties van een keramische tegelpan
Elfino dakvlak.

Fijn als een lei met de prestaties van een keramische tegelpan

Dankzij haar fijne en hedendaagse vormgeving leent ze zich perfect voor nieuwbouw én voor renovatie. Ze laat zich vlot plaatsen, is uv-bestendig en heeft een lange levensduur, ondersteund door een garantie van 30 jaar. Ook ecologisch scoort ze uitstekend.

Met de nieuwe keramische tegelpan Elfino streeft Koramic de perfectie na. Dankzij de vlakke look van een lei oogt een dak met Elfino tegelpannen heel strak. Dat maakt van deze fijne pan het perfecte alternatief voor een dak met leien. 

Easy Elfino is snel en makkelijk te installeren dankzij de doorlopende ophangneus bovenaan. En de dertig jaar garantie op vorstbestendigheid die Wienerberger biedt, maakt het nog makkelijker om te kiezen voor een duurzaam en uv-bestendig Elfino-dak.

Voor nieuwbouw of renovatie

De fijne vormgeving van de tegelpan Elfino leent zich perfect voor een hedendaagse nieuwbouw of renovatie. Door haar dunne voetzijde en de aangepaste breedte van de vorst lijkt een dak dat is afgewerkt met Elfino keramische tegelpannen van Koramic gewoon door te lopen. Keramische hulpstukken garanderen een strakke afwerking en detaillering, die de architectuur versterken. 

Elfino is in twee kleuren beschikbaar.

De keramische tegelpan is ook ideaal voor renovaties. Ze is namelijk het perfecte alternatief voor een dak met leien. Aangezien oude daken meestal een stevige structuur hebben, is een versterking vaak niet nodig als je oude pannen of leien wilt vervangen. De Elfino heeft een doorlopende ophangneus bovenaan. Daardoor moeten niet alle keramische tegelpannen stuk voor stuk worden vastgemaakt, wat de plaatsing vergemakkelijkt en sneller doet verlopen.

Duurzaam

De Elfino keramische tegelpan is kleurvast en dus blijvend mooi, dankzij het engobeproces. Daarbij wordt een fijne, matte deklaag vastgebakken in de klei. Dat levert een esthetisch veel duurzamer resultaat op dan een gecoate afwerking. Elfino wordt lokaal geproduceerd met behulp van plaatselijke, recycleerbare en natuurlijke grondstoffen. Het transport blijft tot een minimum beperkt. De pannen zijn bovendien demonteerbaar en herbruikbaar.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details