NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Functionele en esthetische industrievloeren
Het gebruik van mooie en trendy kleuren is perfect mogelijk.

Functionele en esthetische industrievloeren

Met meer dan veertig jaar ervaring in de productie van gietvloeren en andere Arturo kunstharsvloersystemen is de Uzin Utz-groep vandaag nog steeds toonaangevend in de sector. De groep blinkt niet enkel uit in esthetische gietvloeren. Ook voor industriële, elektrisch geleidende en coatingvloersystemen gaat het bedrijf resoluut voor kwalitatieve en unieke vloeren. 

Producten die gebruikt worden in de utiliteit en industrie focussen meestal op het technische aspect. Ze zijn standaard enkel te verkrijgen in een beperkt aantal grijskleuren, zonder keuze tussen een matte of glanzende afwerking. Dat is bij Arturo niet het geval. Een vloer die de lat hoogt legt op technisch vlak, mag er volgens Arturo Flooring zeker knap uitzien. Meer nog: bij innovatieve epoxysystemen zijn trendy kleuren wel degelijk mogelijk. En ja, die kunnen ook mat afgewerkt worden zonder in te boeten aan kwaliteit. 

De vloersystemen van Arturo beschikken over diverse eigenschappen waardoor ze multi-inzetbaar zijn.

Diverse eisen

Elke industrie stelt andere eisen aan industriële vloeren. Waar bijvoorbeeld met transportvoertuigen wordt gereden, moet er rekening gehouden worden met de mechanische belasting. Andere situaties vragen eerder een thermische of chemische belasting van de vloer. In de industrie moet een vloer niet alleen eenvoudig te reinigen zijn, maar moet men ook steeds rekening houden met deze specifieke mechanische, thermische en chemische belasting. Al die aspecten zijn geen enkel probleem voor de vloeren van Arturo. Zelfs een veilige werkomgeving creëren door een voldoende
antislipvloer te voorzien, is voor Arturo geen uitdaging. In ruimtes waar gewerkt wordt met gevoelige apparatuur, elektronische componenten of gevaarlijke stoffen, kunnen elektrostatische ontladingen desastreuze gevolgen hebben. Ook hier komt Arturo met een oplossing. Een elektrisch geleidend gietvloersysteem van Arturo voorkomt dat er een explosie ontstaat van opgeslagen brandbare stoffen. Denk hierbij aan technische en laboratoriumruimtes, en ook aan explosiebeveiligde ruimtes waar poeders, gassen of oplosmiddelen worden geproduceerd.

Telkens is het gebruik van mooie en trendy kleuren perfect mogelijk. Op die manier draagt Arturo Flooring zijn steentje bij aan het aangenamer maken van ietwat saaie werkomgevingen.

Ook voor industriële, elektrisch geleidende en coatingvloersystemen gaat Uzin Utz resoluut voor kwalitatieve en unieke vloeren.

Arturo technische vloersystemen: kwalitatief, hoogwaardig en duurzaam

De vloersystemen van Arturo beschikken over diverse eigenschappen waardoor ze multi-inzetbaar zijn. Gietvloeren zijn duurzaam, hebben een verhoogd loopcomfort, zijn eenvoudig te reinigen en onderhoudsvriendelijk. Met andere woorden: functionaliteit ontmoet esthetiek. Eigenschappen zoals de mate van antislip en de mate van chemische, mechanische en thermische belasting kunnen perfect afgestemd worden. Deze aspecten worden project per project en toepassing per toepassing bekeken. 

De vloersystemen die geschikt zijn voor de industrie, bestaan uit meerdere lagen uit het brede Arturo-assortiment. Hierdoor kunnen ze heel specifiek ingezet worden, afhankelijk van resistenties en belastbaarheid.  

Arturo biedt steeds kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen, met een resultaat dat mag gezien worden.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details