NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Genieten van het buitenleven in stijl
Het buitenleven staat centraal bij Zonnewende.

Genieten van het buitenleven in stijl

Zonnewende is niet zomaar een speler in de sector van tuin- en verandameubilair. Bovenal biedt het bedrijf uit Doornik door zijn 25-jarige ervaring een beleving, een pak expertise en advies op maat aan.

“Zonnewende is een plek waar iedereen zich thuis voelt”, vertellen Carine en haar zoon Pieter-Jan. “Onze jarenlange ervaring in tuin- en verandameubilair uit zich niet alleen in een breed en kwalitatief aanbod van hoogstaande merken. We dragen persoonlijke service en advies ook hoog in het vaandel. Zo is een vip-afspraak mogelijk en zijn we dagelijks open, zelfs op zon- en feestdagen.”

Iedere klant wordt bij Zonnewende op een professionele manier begeleid. Of het nu gaat om terrasmeubelen of de inrichting van een orangerie, poolhouse, terrasoverkapping, veranda, kleine stadstuin of terras van een appartement. Zonnewende gaat samen met de klant op zoek naar meubelen en decoratie die de juiste look-and-feel creëren. “We gaan graag langs bij klanten. Zo krijg je meteen voeling met de omgeving waarin het meubilair komt te staan. Indien gewenst, kan een van onze architecten een plan uitwerken om tot een totaalconcept te komen”, licht Carine toe.

Zonnewende werkt samen met exclusieve high-endmerken zoals Tribù.

Exclusief aanbod

Een sterke troef van Zonnewende is dat het beschikt over een grote permanente stock die een vlotte levering mogelijk maakt. Naast de ruime expo heeft het bedrijf ook toegang tot de professionele showrooms van haar Belgische leveranciers. Indien nodig, neemt het ook klanten daar mee naartoe om het volledige aanbod te bekijken en uit te proberen. Zonnewende werkt met de top van de Belgische merken, die wereldwijd toonaangevend zijn. Denk maar aan Tribù, Manutti, Joli, Gommaire en zo meer.

Het buitenleven staat centraal bij Zonnewende, want buiten wil men het even gezellig maken als binnen. Zonnewende werkt dan ook samen met nog andere exclusieve high-end merken zoals Fast, Jati-Kebon, Barlow Tyrie, 4 Seasons Outdoor, Vincent Sheppard, Jardinico parasols en meubilair, Emu, … Daarnaast vind je er de exclusieve terrasverwarming van Dôme en Beem, net zoals de kwalitatieve verlichting van Nyche en de prachtige collectie van Monsieur Tricot van Tribù, die zowel in- als outdoor een plaats verdient. Naast de kaarsen van ONNO zijn ook de artikelen van XL Boom, Fatboy, Gommaire glas- en rietwerk, Cores da Terra en nog veel meer echte sfeermakers. Wil je uitpakken met een pronkstuk? Dan zijn de gelimiteerde bronzen beelden van Gardeco een aanrader. 

Je kan bij Zonnewende in Doornik terecht voor tuin- en terrasmeubilair; maar ook voor sfeervolle decoratie.

Ook barbecueliefhebbers zijn bij Zonnewende aan het juiste adres, met een uitgebreid assortiment van Ofyr en Big Green Egg. “Deze zijn een must voor de diehard barbecuers. Ze garanderen sfeer, gezelligheid en topgerechten”, zegt Pieter-Jan. “Gedurende maart, april en mei worden er dan ook geregeld barbecuedemo’s gegeven op zaterdag. We leveren in heel Europa en ook daarbuiten. We werken met eigen mensen, maar ook met gespecialiseerde transportbedrijven zodat het meubilair ongeschonden op de bestemming aankomt. Bovendien zijn we vanuit onze locatie in de industriezone Tournai Ouest in Doornik vlot bereikbaar voor onze klanten vanuit Kortrijk, Brussel, Rijsel … Ons tweetalig team staat voor je klaar. We verwelkomen u , als interieur- of exterieurarchitect graag met uw klant in onze showroom. Samen slaan we de handen in elkaar om uw eindklant extra te inspireren .”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details