NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Gordijnen en zonwering vanaf de ontwerpfase
Fasset® ontwikkelde en produceerde 120 gemotoriseerde rolgordijnen voor één gevel van de bibliotheek van KHBO (Vives) in Brugge.

Gordijnen en zonwering vanaf de ontwerpfase

Fasset® – voorheen Himpe Desmet – kan hen daarbij ondersteunen met deskundig advies. De interieurspecialist heeft bijna 40 jaar ervaring in interieurtextiel en interieuraankleding voor de meest uiteenlopende projecten: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking.

Om de marktpositie verder te versterken en het aanbod voor de klanten nog meer te diversifiëren, transformeerde interieurspecialist Himpe Desmet recent in fasset®. “De vennootschap en naam zijn dan wel veranderd, maar we willen de klanten onze gekende service blijven garanderen en die zelfs nog verbeteren. Ons vertrouwde team is dan ook op post gebleven om elke interieuruitdaging aan te gaan”, licht zaakvoerder Tom Himpe toe. “We zijn al zowat veertig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van interieurtextiel en de interieuraankleding van hotels, zorginstellingen, scholen, recreatieruimtes, bedrijven, privé woningen en nog meer. Als hoofd- of onderaannemer realiseren we gordijnen, zonwering, textiel, akoestiek en projectafwerking in al zijn facetten en op maat van elke toepassing.”

In de therapietoren van het UZ Leuven Campus Pellenberg installeerde de interieurspecialist een gordijn met een breedte van 16 meter en een hoogte van 10 meter.

Advies voor architect en bouwheer

De interieurspecialist levert inrichting en aankleding voor hotelkamers en projecten met gordijnen, wandbekleding, akoestische oplossingen, beddengoed en badlinnen in diverse stijlen en uitvoeringen. Of het om standaardoplossingen of maatwerk gaat, alle textiel voor gordijnen wordt in het atelier in Izegem geproduceerd en door eigen mensen geïnstalleerd. “Zo garanderen we een totale ontzorging van de klant: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking”, vult Himpe aan. “Het liefst worden we al in de ontwerpfase gecontacteerd, zodat we met de architect en bouwheer kunnen meedenken om een ideale oplossing en toepassing te creëren. Op het vlak van afmetingen en vormen zijn er quasi geen beperkingen. Zo kunnen we zonder problemen de rails in een soort slangenvorm buigen. In een ontwerp moet ook voldoende ruimte voor de integratie van de systemen en de eventuele automatisatie voorzien worden. Daar wordt vaak geen rekening mee gehouden. Dankzij onze knowhow en jarenlange ervaring kunnen we architecten en bouwheren daarin adviseren en ondersteunen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details