NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Groot bouwbedrijf zoekt vogelaars! Maar paaldansers zijn ook welkom …

Groot bouwbedrijf zoekt vogelaars! Maar paaldansers zijn ook welkom …

In de bouwsector werken mensen met goesting. Dat is toch wat het tijdloze cliché zegt. Wie denkt bijvoorbeeld niet aan een bouwvakker die durft nafluiten? Gelukkig kan zin hebben, ook iets ruimer geïnterpreteerd worden. En daar pikt Group Jansen handig op in. Goede mensen zijn schaars in de bouwsector. Met een dubbelzinnige wervingscampagne richt Group Jansen zijn pijlen dan ook op talent met een andere professionele achtergrond die één factor gemeen hebben: goesting! Want dat is belangrijker dan alleen diploma’s. 

Group Jansen gaat all the way!

“Met een ongewone campagne en grappige filmpjes nodigen we getalenteerde mensen uit voor een sollicitatie. Zo ben je als paaldanser, meesteres of vogelaar, van harte welkom bij Group Jansen. Natuurlijk zetten we ook de deur open voor early birds, sudoku-junks of bierbrouwers. Why not? 

Deze wervingscampagne zal zeker wel wat wenkbrauwen doen fronsen. Maar de boodschap die we willen meegeven, komt absoluut naar voren: je goesting is key, ongeacht je profiel!”, vertelt Kenneth Ramaekers, Marketing Manager van Group Jansen. 

“Bij Group Jansen investeren we graag in mensen. Dat doen we nu al voor onze huidige werknemers. Die trend zetten we verder voor onze nieuwe collega’s en bieden opleidingen aan waarmee we hen zo goed mogelijk ondersteunen in hun kersverse rol. Ons nieuwe sollicitatieplatform kansenbijjansen.be verwijst hier perfect naar.”

Meer over Group Jansen

Group Jansen is een snel groeiend en innovatief bouwbedrijf, waar #hardlachen en #hardwerken de sfeer goed beschrijft – en waar ‘de mens’ altijd centraal staat.

De voorman van deze groep eigenzinnige bouwbedrijven is een vrouw: Nadia Jansen. Begonnen in 1972 als ‘de plakkers van Meeuwen’ maar inmiddels uitgegroeid tot Group Jansen, een bedrijf met maar liefst 500 mensen. Een grote speler, actief in heel België maar ook ver over onze landsgrenzen.

Wat bouwen ze? Van cleanrooms in ziekenhuizen tot Vaccinopolis, het nieuwe Van der Valk Hotel in Gent maar ze doen ook historische renovaties en moderne, supergezonde kantoren. Group Jansen ontwikkelt daarnaast recycleerbare eigen producten, zoals intelligente klimaatplafonds en high-end modulaire wanden, die wereldwijd worden verkocht.

Group Jansen heeft echt alles in huis om toonaangevende ‘places to be’ neer te zetten: waar het fijn is om te werken, te recreëren of te genezen. Een bedrijf waar België fier op mag zijn en waar je als werknemer echt alle kansen krijgt om te excelleren en door te groeien. De bedrijven binnen Group Jansen zijn dus zelf zeker ook ‘places to be’. 

Group Jansen – places to be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details