NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Handige App maakt koken nog gemakkelijker, aangenamer en intenser
Via de app kan men vlot de handleiding van de NOVY-keukentoestellen raadplegen of komt men eenvoudig in de webshop om onderdelen te bestellen.

Handige App maakt koken nog gemakkelijker, aangenamer en intenser

Apps zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Met de smartphone of tablet in de hand kan je alles eenvoudig onder controle houden. Dat geldt ook voor de Novy Connect App, dat het gebruiksgemak in de keuken naar een hoger niveau tilt. Via deze handige tool kan je de dampkap bedienen, vind je informatie over de status van de onderdelen voor de planning en log je eenvoudig in op de webshop om onderdelen voor onderhoud te bestellen. 

De merknaam Novy, meer dan 100 jaar geleden synoniem voor ijzersterke fietsen en motorfietsen, staat nu voor een ultieme kookervaring. Bij Novy, dat sinds kort tot de Middleby Corporation behoort, vertalen ze de trends in de markt naar innovatieve en kwaliteitsvolle producten: plafond-, inbouw- en onderbouw-, eiland- en wanddampkappen, maar ook kookplaten met geïntegreerde afzuiging. “We zijn uitgegroeid tot een sterk merk in de residentiële sector. Onze producten zijn krachtig en fluisterstil, gemaakt om rust te brengen in een bruisende leefruimte als de keuken. Bovendien zijn we blijven investeren in R&D met een continue drang naar innovatie en een focus op design, wat dit jaar met de Henri Vandevelde Company Award bekroond werd”, zegt director marketing Olivier Lambert. “We gaan echter nog verder en laten keukentoestellen met elkaar communiceren. Met Novy Connect wordt alles geconnecteerd, waardoor het gebruiksgemak naar een nog hoger niveau getild wordt. Dampkap in- en uitschakelen, lichten afstemmen, toestellen onderhouden, … Met de functies in de Novy Connect App kan dit alles ook via een smartphone.”

Met de Novy Connect App regelt men gemakkelijk de afzuiging van de dampkap.

Handige App

Novy Connect laat de dampkap en kookplaat met elkaar connecteren, maar ook met de gebruiker communiceren. Zo kan men de dampkap eenvoudig via de kookplaat regelen en gaat er bijvoorbeeld een lampje branden om aan te geven dat een filter gereinigd moet worden. Novy Sense, aangestuurd door een sensor in de leiding van de dampkap, meet VOC’s en luchtvochtigheid. Op basis van de waarden zuigt de dampkap automatisch meer of minder af. In de Novy Connect App krijgt de communicatie nog meer diepgang, want met deze handige tool kan een gebruiker de instellingen van de afzuiging en verlichting aanpassen of wordt er getoond welke filter onderhoud nodig heeft en hoe men dat best aanpakt. Bij het openen van deze App op smartphone of tablet, gaat deze automatisch op zoek naar alle aanwezige Novy-toestellen en kan de gebruiker aan de slag. 

Volgens Novy wordt deze App nog teveel aanzien als een technologisch snufje. Daardoor komt de volledige toegevoegde waarde momenteel onvoldoende op de voorgrond tijdens een verkoopgesprek in de showroom. Toch biedt deze Novy Connect App alleen maar voordelen voor de gebruiker. “Uiteraard kan de gebruiker met deze handige tool de dampkap aan- en uitschakelen, het afzuigniveau bepalen, de verlichting aan- en uitschakelen en de kleur en intensiteit afstemmen of de afzuigtoren op de gewenste hoogte plaatsen. Bovendien kunnen de instellingen van de verlichting en de toren eenvoudig opgeslagen worden,” licht Olivier Lambert toe. “Gebruikers hebben altijd het serienummer en het begeleidende boekje van hun toestellen bij de hand, want registreren is kinderspel. De volledige handleiding wordt ook duidelijk en mooi weergegeven, waardoor die altijd gemakkelijk geconsulteerd kan worden. Maar er is meer, want de App geeft aan binnen hoeveel uur de vetfilter het best gereinigd wordt of de koolstoffilter vervangen moet worden. Bovendien komt je via de tool rechtstreeks in de webshop, waar je het benodigde product kan bestellen. Het leven wordt zo gemakkelijker en de kookervaring nog intenser.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details