NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Heras neemt de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn over, en wordt daarmee toonaangevend speler in Scandinavië op het gebied van perimeter protection

Heras neemt de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn over, en wordt daarmee toonaangevend speler in Scandinavië op het gebied van perimeter protection

Heras is al actief in Noorwegen en Zweden, door de overname van het bedrijf in Denemarken verkrijgt Heras een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië. Met de overname van SER Hegn is Heras klaar om marktleider in perimeter protection te worden in Scandinavië.  

Heras, de Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen kent een langdurige samenwerking met SER Hegn; Heras verzorgde al de levering van veel van de  producten en materialen aan SER Hegn. De samenvoeging van de twee bedrijven zal leiden tot aanzienlijke groei en verbeteringen aan beide kanten.

We zijn erg onder de indruk van de mensen van SER Hegn, een bedrijf dat al jaren hun expertise heeft bewezen op het gebied van verkoop, installatie en service in Denemarken. Het samenbrengen van beide bedrijven geeft ons een leidende positie in Scandinavië en legt een sterke basis voor verdere groei” aldus Gilles Rabot, CEO Heras groep.

De huidige Deense activiteiten van SER Hegn: SER Hegn A/S, Moosdorf A/S, Stentoft HEgn A/S en Serg Hegn Øst ApS, in combinatie met de huidige Heras activiteiten in Zweden en Noorwegen geven Heras een sterke positie in Scandinavië. De integratie van Heras Nordics wordt geleid door de huidige directeur van SER Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

“Nu al zijn we met SER Hegn in Denemarken en met Heras in Zweden en Noorwegen sterk vertegenwoordigd. Het is nu zaak om onze gezamenlijke activiteiten verder te verbeteren en te laten groeien in de Scandinavische markt. We willen onze professionele competenties verder uitbreiden en daarmee zorg dragen voor een nog betere en consistente klantervaring” aldus Henrik Hallenberg Rasmussen, Managing Director van SER Hegn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details