NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Het Brio-kwaliteitslabel: vakmanschap in interieurbouw
Peter Vanthienen, Formule Manager Brio Group: “Door krachten te bundelen, bied je elkaar een meerwaarde op elk niveau.”

Het Brio-kwaliteitslabel: vakmanschap in interieurbouw

Kiezen voor puur vakmanschap en dito service

Een garantie voor kwaliteit, eerlijk vakmanschap, persoonlijke service en een uitmuntende klantervaring. Dat is wat je als (interieur)architect van keuken- en interieurbouwers met het Briolabel mag en kan verwachten. Dat werd nogmaals duidelijk op Château Brio, het feestelijk event waarop het kwaliteitslabel in al zijn aspecten werd uiteengezet.

Drukke maar ook gezellige tijden bij retailgroep Brio. Tijdens Château Brio, een exclusief event dat plaatsvond in het Park van Beervelde, werden de nieuwste producten en trends voor de luxueuze keuken en badkamer in het ‘high-end living’-segment aan de partners en genodigden voorgesteld. Tegelijk werd ook het Briolabel in detail toegelicht. Dit label is een gewaardeerde kwaliteitsgarantie, enkel verleend aan keuken- en interieurbouwers die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wat deze precies zijn, werd in overleg met een externe partner nauwkeurig vastgelegd.

Ook present op Château Brio: O-Plus met uitgebreid assortiment van kwalitatieve, duurzame en unieke designproducten voor keuken en badkamer.

Zorgvuldig geselecteerde partners

Het Brio-kwaliteitslabel is met andere woorden exclusief voorbehouden voor zorgvuldig geselecteerde partners. Peter Vanthienen, Formule Manager Brio Group: “We kennen het Briolabel enkel toe aan interieurspecialisten en leveranciers die aan meerdere kwaliteitseisen voldoen. Denk hierbij onder andere aan een goede service, waarborg, kwaliteit, productkennis en voorraad. Bij deze kwaliteitsgarantie horen dan ook de betere elektro- en sanitaire toestellen en materialen, die we via Brio exclusief kunnen aanbieden. Als kers op de taart gaat Brio altijd op zoek naar vernieuwende producten en oplossingen – binnen en buiten onze landsgrenzen – die we dan als groep sneller en met meer daadkracht kunnen aanbieden.”

Verwachtingen overtreffen

Als architect en ontwerper leg je de lat terecht hoog en moet je kunnen rekenen op kwaliteit en service. Dat wordt ook verwacht door de eindklant die steeds beter weet wat hij wenst. Verwachtingen inlossen en zelfs overtreffen, dat wordt dan ook het nieuwe normaal. Het doel? Een ‘delighted customer’! Om dit te bereiken moet elke schakel binnen de volledige customer journey hieraan voldoen, van het eerste contact tot een vlekkeloze na-service. Peter Vanthienen: “Dit succes kan je alleen behalen met de juiste partners, met een sterk netwerk als basis. Door deze krachten te bundelen, bied je elkaar een meerwaarde op elk niveau. Daarom spreken we bij Brio niet van leden, maar van partners. Zo creëren wij een diepgaand engagement tussen de zelfstandige onderneming, de leverancier en de consument. Hiermee nemen we graag onze rol op door onze partners zich te laten focussen op hun corebusiness. Wij bieden toegevoegde waarde waar het kan en/of nodig is: aankoopvoordeel, opleidingen, coaching, marketing, groepsaankopen, enzovoort.”

Voorstelling van het Brio-kwaliteitslabel op Château Brio door communicatiebureau TONC.

Dynamisch ondernemerschap

Het is een feit: Brio is uitgegroeid tot een krachtige retailgroep die verder denkt en dynamisch evolueert. Daarbij wordt het initiële opzet weliswaar nooit uit het oog verloren: het eerlijke en kwalitatieve vakmanschap van zelfstandige ondernemers in keukens, badkamers en interieurbouw ondersteunen. Dat gebeurt onder meer ook door middel van opleidingen die bijdragen tot meer kennis. Peter Vanthienen: “Een grotere kennis resulteert in een waardevol product bij een ‘delighted customer’. En die toegevoegde waarde willen we blijven boosten. De toekomst is aan de interieurspecialist die met de hulp van Brio Group het totaalplaatje – communicatie, expertise, opvolging, plaatsing, oplevering én nazorg – kan bieden.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details