Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Nieuws

Hij is er! De nieuwe uitgebreide catalogus van Legrand

Naamloos-5

14 juni 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Als multispecialist voor de elektrische en digitale infrastructuur in gebouwen, biedt Legrand een breed assortiment van innovatieve oplossingen aan: schakelmateriaal, UPS-systemen, veiligheid- en verlichtingoplossingen, distributiekasten, wandgootsystemen …

Om dit gamma van totaaloplossingen duidelijk toe te lichten, brengt Legrand een nieuwe catalogus uit. In ‘den boek’ vindt u tal van nieuwe toepassingen, zij aan zij met vaste waarden en succesnummers uit het Legrand-aanbod. Zo zijn er naast de uitgebreide technische info ook handige keuzetabellen en een gebruiksvriendelijke indexlijst waarmee u in geen tijd de juiste referentie terugvindt. Een must-have voor iedere installateur.

Nieuwe toepassingen in de kijker

De catalogus bevat heel wat nieuwe toepassingen voor de residentiële markt. In de kijker:

 • Met Classe 300 EOS biedt Legrand een innovatief ecosysteem aan waarin u alle Smart Home-toepassingen in huis met elkaar kunt verbinden. Maak kennis met de allereerste geïntegreerde videofoon met spraakassistent Alexa en vele Smart Home-functionaliteiten die een geconnecteerde woning mogelijk maken.
 • Het Plexo schakelmateriaal biedt extra tijdswinst dankzij voorbekabelde contactdozen met steekklemmen met een hoge beschermingsgraad (zowel IP55 als IP66). Hierdoor zijn de producten uit deze reeks robuust en zeer goed bestand tegen weer en wind, en dus uitermate geschikt voor installatie in garages, tuinhuizen en kelders.

Ook voor de tertiaire markt voorziet Legrand nieuwe toepassingen:

 • De P31+ kabelgoot in zwarte uitvoering biedt een nieuw geïntegreerd automatisch koppelingssysteem dat veilig, demonteerbaar en tijdsbesparend is. De zwarte uitvoering sluit aan bij de esthetische vereisten in de markt.
 • Incara™ is een splinternieuwe reeks van trendy en functionele contactdozen voor het aansluiten van apparatuur. Deze reeks, die zowel als inbouw- als opbouwtoepassing beschikbaar is, biedt gebruikers maximale flexibiliteit in diverse werkomgevingen, zoals kantoren, hotels en publieke ruimtes.

Blijvende focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen

Legrand blijft ruim aandacht besteden aan nieuwe tendensen in de markt. Bij de ontwikkeling en lancering van nieuwe producten staan circulariteit, duurzaamheid en digitalisering steeds centraal. Ook opleiding en training van klanten zijn een belangrijk aandachtspunt. In de nieuwe catalogus leest u welke inspanningen Legrand hiervoor levert.

Meer weten?

Via ecataleg.be raadpleegt u makkelijk de complete online versie van de algemene catalogus, waar u ook bent via smartphone, tablet of pc. Toch liever een gedrukt exemplaar? Vraag nu uw catalogus aan bij uw vertrouwde groothandel of via legrand.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via ArchiComm? Neem contact met mij op.

0%

  Stuur ons een bericht

  Maak kans op het boek 'Stedenbouw kan ook zo'!

  Hoe? Volg ArchiComm op LinkedIn en like het bericht over deze actie (ten laatste op 15/7/2022). De winnaars ontvangen persoonlijk bericht én het boek in de brievenbus. 

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details