NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Hoogwaardige designelementen met nieuwe professionele tools
Een deel van de producten is geschikt voor indirecte verlichting. (Beeld: Stephan Offermann Photography)

Hoogwaardige designelementen met nieuwe professionele tools

Enkele jaren na de lancering was Noël & Marquet aan een rebranding toe. Het merk van designelementen ontstond in de schoot van NMC en bleek al snel een schot in de roos. Noël & Marquet 2.0 stroomlijnde de segmentatie van het gamma en voegde enkele tools toe die het jou, als professional, gemakkelijker maken.

Het assortiment van Noël & Marquet telt meer dan 230 verschillende designprofielen. Die geven je alle creatieve vrijheid om wanden en plafonds af te werken. Denk aan plafond- en wandlijsten, plinten, maar ook rozetten en wandelementen. De samenstelling van de producten varieert, van licht geëxpandeerd of geëxtrudeerd polystyreenschuim tot wandelementen met een hoge densiteit. De plinten hebben dan weer een zeer hoge densiteit, met schok- en waterbestendige eigenschappen. Zo heeft Noël & Marquet voor elke toepassing een passend antwoord klaar. Bovendien is elk element verkrijgbaar met primerafwerking of vanaf 500 lopende meter – in de projectenmarkt – in een RAL-kleur naar keuze.

Noël & Marquet heeft designelementen voor elke woonstijl.

Alle mogelijkheden in jouw handen

De collectie designelementen staat niet stil. Noël & Marquet volgt de trends in de markt. Zo zijn er nog steeds moulures en barokke plafondlijsten, maar gaat de keuze toch steeds vaker uit naar puristische elementen. Het mag best klassiek en strak zijn. Het merk heeft sowieso voor beide voorkeuren de geschikte ornamenten. Ze zijn combineerbaar met behang of schilderwerken. Een deel van de producten is geschikt voor indirecte verlichting. Je hoeft de leds enkel nog toe te voegen, zonder stof of breekwerk. 

Daarmee staan de ontwikkeling en productie – Belgisch en volledig met groene energie – in functie van het gebruiksgemak voor de professional. Die missie dreef Noël & Marquet ook tot de ontwikkeling van enkele nieuwe tools. Op de website maak je alvast kennis met de gratis stalenservice, de geolocatisatietool met de verkooppunten, de 3D roomdesigner en de rekenmodule voor je lijmverbruik.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details