NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Hoogwaardige kantoorverlichting met Scandinavisch bloed
Met haar Noorse roots staat SG Lighting ook op de markt van kantoorverlichting garant voor de beste prijs/kwaliteitverhouding met de allerbeste parameters.

Hoogwaardige kantoorverlichting met Scandinavisch bloed

Met haar Noorse roots staat SG Lighting ook op de markt van kantoorverlichting garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding met de allerbeste parameters. Essentieel en geheel volgens haar Scandinavische DNA zet SG hoog in op het niveau van lichtcomfort, rendement, duurzaamheid en installatiegemak.

Hoogwaardige kantoorverlichting heeft een grote impact op de efficiëntie en de concentratie van werknemers. SG Lighting is een vertrouwde partner in dit verlichtingssegment. Ze garanderen lichtcomfort op de werkplek met prismatische of kubistische diffusors en reflectors die zorgen voor een lage verblindingscoefficient. Zo voelen werknemers zich minder snel moe. Hier spreekt men van de UGR-waarde. Deze varieren van UGR < 19 tot zelfs een UGR < 10. 

Ook een belangrijk gegeven vandaag is de aanwezigheid van de ‘blue hazard‘, namelijk de hoeveelheid gemeten blauw licht geproduceerd door de led. SG Lighting garandeert hier de allerbeste kwaliteit met een ‘risk 1 en risk 0‘, zeer belangrijk voor toepassingen in het onderwijs en de zorg.

Ten slotte biedt SG Lighting voor de meeste van haar lichtarmaturen een ‘Human Centric Light‘-systeem aan. Deze produceert een natuurlijk daglicht volgens het circadiaanse ritme en is wetenschappelijk onderbouwd goed voor het menselijk welzijn. Met het exclusieve SG systeem TW LeDDim kan je dit zelfs makkelijk en zonder extra software of bekabeling realiseren in een renovatieproject.

Lichtcomfort, rendement, duurzaamheid en installatiegemak.

Duurzame en zuinige kantoorverlichting

Rendement en duurzaamheid is een ander aspect dat steeds prioritair is bij SG Lighting, ook als het op kantoorverlichting aankomt. Een optimaal rendement gaat samen met het gebruik van de beste materialen en componenten. Bij SG Lighting gebruiken ze uitsluitend puur gerecycleerd aluminium als basismateriaal voor een milieuvriendelijke oplossing. De duurzaamheid wordt bij SG Lighting uitgedrukt in garanties van 5 jaar en 10 jaar. Opmerkelijk en bijzonder is dat SG een volledige garantie biedt, dus ook op alle componenten zoals drivers, sensors, noodunits en zo meer. Op alle buitenverlichting geniet je zelfs een anti-corrosiegarantie van 10 jaar. Een duidelijk statement over de kwaliteit. 

En dan is er nog het installatiegemak. De R&D in het Noorse Lillesand ontwerpt steeds vanuit een pragmatische kijk naar tijdloos en duurzaam design, gekoppeld aan een installatievriendelijk proces voor de installateur. Duizenden installateurs en aannemers kunnen getuigen over dit grote en tijdwinnende voordeel.

Productie op maat

Als een standaardproduct niet de oplossing is, beschikt SG Lighting over een fabriek in het Deense Odense waar alle maatwerk in opdracht van de architect of opdrachtgever kan worden gerealiseerd. Hier hebben ze alle faciliteiten om de juiste lichtoplossing te produceren.

Tot slot, door de snelle groeicijfers, is  de opslagcapaciteit in de vestiging in Mechelen in 2021 verdubbeld, waardoor de Noorse fabrikant een optimale service kan garanderen qua leveringtermijn en service na verkoop. In 2022 zal in Mechelen ook een nieuwe showroom worden gebouwd om alle klanten, architecten en installateurs te kunnen ontvangen voor een rondleiding, studie of workshop in een aangename sfeer.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details