NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Hou vanaf de ontwerpfase al rekening met de integratie van gordijnen en zonwering
Fasset® ontwikkelde en produceerde 120 gemotoriseerde rolgordijnen voor één gevel van de bibliotheek van KHBO (Vives) in Brugge.

Hou vanaf de ontwerpfase al rekening met de integratie van gordijnen en zonwering

Bij projecten wordt vaak pas in een late fase aan gordijnen en zonwering gedacht. Toch is de integratie binnen het interieurconcept niet zo eenvoudig. Architecten en bouwheren kunnen een beroep doen op de specialisten van fasset® – voorheen Himpe Desmet – om hun ideeën op dat vlak in de praktijk om te zetten. De leverancier en uitvoerder uit Izegem heeft bijna 40 jaar ervaring in interieurtextiel en interieuraankleding voor de meest uiteenlopende projecten: van advies,  concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking.

Als interieurexpert is fasset® al sinds 1983 gespecialiseerd in de levering en integratie van gordijnen, zonwering en akoestische oplossingen alsook in de interieurafwerking. De firma is betrokken bij de meest uiteenlopende projecten zoals hotels, studentenverblijven, B&B’s, kantorencomplexen, scholen, zorginstellingen, … “De vennootschap en naam zijn dan wel veranderd, maar we willen de klanten onze gekende service blijven garanderen en die zelfs nog verbeteren. Ons vertrouwde team is dan ook op post gebleven om elke interieuruitdaging aan te gaan”, stelt zaakvoerder Tom Himpe. “We ondersteunen bouwheren en (interieur)architecten met advies en productkennis. Daarbij houden we rekening met het esthetische aspect, maar besteden we ook aandacht aan licht en ruimte, akoestiek, comfort en gebruiksgemak door middel van technische bediening of automatisering. In onze showroom kunnen klanten kennismaken met een rijke waaier aan hedendaagse en klassieke stoffen die we kunnen verwerken.”

Ook gordijnen met speciale vormen zijn mogelijk, bijvoorbeeld met verbogen gordijnrails in de showroom van BD in Erembodegem.

Meer dan een leverancier

Of het om standaardoplossingen of maatwerk gaat, alle textiel voor gordijnen wordt in het atelier in Izegem geproduceerd. Ook met de eigen plaatsingsdienst maakt fasset® het verschil. De firma beschikt daarvoor over een gedreven team van ervaren medewerkers en moderne tools. “Zo staan we garant voor een totale ontzorging van de klant: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking. Het liefst worden we al in de ontwerpfase gecontacteerd, zodat we met de architect en bouwheer kunnen meedenken om een ideale oplossing en toepassing te creëren. Op het vlak van afmetingen en vormen zijn er quasi geen beperkingen. Zo kunnen we zonder problemen de rails in een soort slangenvorm buigen”, geeft de zaakvoerder aan. “Eén ding is duidelijk: ook in een ontwerp moet al voldoende ruimte voorzien worden voor de integratie van gordijnen en zonwering, en voor de eventuele automatisatie.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details