NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Huisliften anno 2020:  energiezuinig, stil en stijlvol
De elektromagnetische K-Motion biedt een laag energieverbruik en een ruimtebesparende installatie.

Huisliften anno 2020: energiezuinig, stil en stijlvol

Verolift biedt een antwoord op deze behoeften met een hele range huisliften met flexibele maatvoering en verregaande mogelijkheden qua esthetische personalisatie: op maat van het huis, de visie van de architect en de persoonlijke wensen van de klant. Bovendien profileert dit ervaren familiebedrijf zich als pionier op vlak van energiezuinige huisliften. En ook dat is anno 2020 niet onbelangrijk.

Tekst: Eva Goossens |   Beeld: Verolift

Vooruitziend bouwen

De huisliften van Verolift vinden hun weg naar uiteenlopende projecten: ééngezinswoningen en villa’s, maar ook kangoeroewoningen, co-housingprojecten, duplexappartementen en kleine appartementsgebouwen. Met een huislift kan je tot vier bouwlagen overbruggen. Dit kan met een beperkte liftput en uitloophoogte. Ook al zijn huisliften wat trager dan traditionele liften, ze zijn wel een stuk zuiniger en stiller in gebruik. Dit gaat vooral op voor de elektrische en muisstille K-Motion lift met efficiënte technologie en eenvoudige en ruimtebesparende installatie. Uiteraard voldoen de huisliften aan alle vereisten qua brandveiligheid en zijn ze ISO 9001-gecertificeerd. Een jaarlijkse controle is niet nodig, tenzij in een beroepsomgeving. Toch een probleem? Het team van Verolift, met eigen plaatsers en herstellers, staat 24 op 7 ter beschikking. Verolift zet dan ook in op duurzaamheid: duurzame producten maar ook een duurzame relatie met de klant die op de eerste plaats komt.

De Verolift huislift laat zich esthetisch integreren in de woning.

De Verolift huislift laat zich esthetisch integreren in de woning.

Flexibele maatvoering en personalisatie

De mogelijkheden met Verolift huisliften zijn legio: van een XS lift met kooidimensie vanaf amper 48 op 55 centimeter tot een ruime lift van 1,20 op 1,50 meter. Er zijn modellen met automatische schuifdeur of draaideuren en de mogelijkheid om te kiezen voor 1 tot 3 toegangen. Uiterst veilig en eenvoudig in gebruik, ook voor minder mobiele mensen. Kiezen voor een huislift is ook vooruitziend bouwen met oog op de oudere dag. Twijfels over de esthetische impact? Ook al is de standaardafwerking piekfijn, er bestaan heel wat mogelijkheden tot personalisatie: van fotowanden, parket en gietvloer tot aangepaste ledverlichting. Ook de aansluiting op het domoticasysteem behoort tot de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details