NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Inrichting en stoffering –  Zachte aankleding’ inplannen tijdens de ontwerpfase
Het aanbod voor de projectmarkt getuigt van diversiteit en kwaliteit. (Beeld: ©B.Vanden Eynde/whitevision)

Inrichting en stoffering – Zachte aankleding’ inplannen tijdens de ontwerpfase

En toch doet men er goed aan al van in het ontwerpstadium de juiste partner voor stoffering en interieuraankleding te betrekken. Fasset uit Izegem, voorheen gekend als Himpe Desmet, staat al bijna vier decennia garant voor een complete service op vlak van gordijnen, zonwering, akoestische oplossingen en projectaankleding. Van advies tot uitvoering, van a tot z.

Tekst: Eva Goossens   |   Beeld: fasset

Himpe Desmet wordt fasset

Wandhoge ramen maar geen voorzieningen getroffen voor de gordijnen? Als (interieur)architect doe je er goed aan in een vroege fase adequaat advies in te winnen. Zo vermijd je dat je straks voor voldongen feiten staat en compromissen moet sluiten. Fasset profileert zich als een ervaren partner in alles wat zachte aankleding aangaat, zowel voor residentiële woningen als projectbouw. Dit familiebedrijf werd in 1983 opgericht onder de naam Himpe Desmet. Recent werd de bedrijfsnaam gewijzigd in fasset. “Een ander label, hetzelfde ervaren team en dito kwaliteit als voorheen”, getuigt Tom Himpe. Deze dynamische familieonderneming gaat prat op het eigen Belgisch atelier met hoogtechnologische machines en gekwalificeerd personeel dat alle soorten textielverwerking, garnierwerk en maatconfectie aankan. Zo kunnen ze steeds kort op de bal spelen en flexibel voldoen aan specifieke en technische wensen.

Fasset voorzag de KHBO in Brugge van 120 rolgordijnen met motor.

Jarenlange ervaring

Zowel de nieuwste technieken als materialen worden op de voet gevolgd. De collectie is zorgvuldig samengesteld en gestoeld op een jarenlange ervaring en een vertrouwensrelatie met verschillende weverijen en leveranciers. Naar de projectmarkt toe – onder andere hotels, verzorgingsinstellingen, scholen en bedrijven – heeft fasset een ruim aanbod, rekening houdend met de nodige voorwaarden qua brandveiligheid, onderhoud, budget en esthetiek. Naast stoffen specialiseert fasset, met oog voor alle aspecten van de aankleding, zich ook in zonwering, wand- en vloerbekleding met onder meer geluidsabsorberende kwaliteitstapijten. Hotelkamerinrichting van a tot z? Ook dat kan.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details