NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Inspiratiehaven voor architecten in ‘t Stad

Inspiratiehaven voor architecten in ‘t Stad

Vier jaar geleden opende The Hub – geesteskind van Woodstoxx – de deuren in Gent. Het belevingscentrum dompelt architecten en voorschrijvers uit de bouwsector onder in een wereld van vernieuwende producten en materialen. Door het grote succesverhaal breidt The Hub nu uit naar het Nieuw Zuid in Antwerpen. Daarmee heeft Woodstoxx nu twee bruisende locaties waar bouwprofessionals ideeën kunnen delen, projecten bespreken en zich laten inspireren.

Naast een inspiratiecentrum is The Hub een ontmoetingsplaats voor interieurprofessionals.

Innovatie en interieur

“We hebben een groep sterke partners verzameld, die absoluut tot het neusje van de zalm behoren als het op interieurafwerking aankomt”, vertelt Camille Verstraete, manager van The Hub. “Architecten moeten hier ten allen tijde inspiratie kunnen opdoen en dan ligt de uitdaging erin om steeds de meest innovatieve en kwalitatieve materialen tentoon te stellen. Maar The Hub is zoveel meer dan louter een inspiratiehaven. Architecten, interieurarchitecten en designers kunnen hier bijvoorbeeld steeds terecht voor hun projectbesprekingen en zodra het weer kan en mag, staan er opnieuw heel wat events gepland.”

Als interieurprofessional snuister je er in een creatieve omgeving door de ruime materialenbibliotheek. Je ontdekt sterkhouders en gevestigde waarden, maar evengoed – en vooral – innovatieve concepten en producten. Ideaal om te experimenteren en unieke moodboards vorm te geven. Jouw nieuwe ideeën vertaal je vervolgens in een stalenset voor je klanten of je nodigt hen gewoon uit om mee een bezoek te brengen aan The Hub. 

The Hub x Woodstoxx

In dezelfde ruimte werd ook het nieuwe belevingscentrum van initiatiefnemer Woodstoxx geïntegreerd. Het bedrijf specialiseert zich al 14 jaar in de productie en plaatsing van parketvloeren, houten terrassen en gevels. De laatste jaren staat duurzaamheid daarbij steeds hoger op de agenda, net als kennis delen en inspireren. 

Die ambities zet Woodstoxx opnieuw kracht bij in het nieuwe inspiratiecentrum in hartje Antwerpen. 

Een vreemde zet is de opening in Antwerpen allerminst. Al jarenlang wordt de roep naar houten vloeren en gevels vanuit andere provincies sterker en sterker. Een belevingscentrum in Antwerpen was dus niet meer dan een logische volgende stap. Van hieruit kan Woodstoxx een hele nieuwe regio van dichterbij bedienen. Vanuit hun passie voor hout hopen ze ook hier nieuwe klanten te inspireren om voor dit prachtige natuurproduct te kiezen. Daarmee heeft Woodstoxx een uitvalsbasis in Menen, Gent en nu ook Antwerpen. Drie strategische locaties om de kracht van hout te injecteren in projecten over heel het land.

Kom eens langs

Zelf de inspirerende setting van The Hub en de zorgvuldig geselecteerde trendsettende merken en fabrikanten ervaren? Neem een kijkje op thehub.be of ga eens langs, in Gent of Antwerpen. In Gent vind je The Hub in de Kortrijksesteenweg 19, Sint-Denijs-Westrem. Voor The Hub Antwerpen moet je in de Jos Smolderenstraat 48 zijn.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details