NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Investeren in een betere WELL- en BREEAM-score loont
Maars Jansen Living Walls omvat een uitgebreid assortiment aan systeemwanden met uitmuntende akoestische performantie.

Investeren in een betere WELL- en BREEAM-score loont

Let wel, deze oplossingen doen uiteraard veel meer dan enkel de akoestiek optimaliseren. Zo leveren ze in verschillende categorieën een aanzienlijke bijdrage aan de BREEAM- en WELL-certificering met het oog op duurzaamheid en een hoog algemeen comfortniveau. Een toelichting.

Waarom anno 2021 resoluut kiezen voor een BREEAM- en/of WELL-certificering? Deze internationale en objectieve labels maken het gebouw wereldwijd vergelijkbaar en laten toe meerwaarde te creëren. Maar belangrijker: beide certificaten dragen bij tot duurzaam werken en wonen en motiveren om de leef- en werkomgeving te optimaliseren. Jansen the Building Company heeft met zowel de KAY-klimaatplafonds als de Maars Jansen Living Walls innovatieve oplossingen die de akoestiek bevorderen, maar ook de WELL- en BREEAM-score optimaliseren. 

Het KAY klimaatplafond koelt, verwarmt, verlicht, ventileert en weert geluid. Bijkomend levert KAY ook een bijdrage in het behalen van je WELL- en BREEAM certificering.

Verbeter de BREEAM- en WELL-score van je project met KAY 

Met KAY ontwikkelde Jansen the Building Company een intelligent plafondsysteem dat voor koeling, verwarming, verlichting, ventilatie maar ook voor geoptimaliseerde akoestiek zorgt. Al naargelang de behoefte, kan het verder uitbreiden met audiovisuele oplossingen, geur- of andere sensoren en actuatoren waaronder CO2- en brandmelding, maar ook aanwezigheidsdetectie en zo meer. Het opzet? Comfort, welzijn en bijgevolg ook productiviteit van mensen optimaliseren. En dit heeft zo zijn impact op zowel de BREEAM- als WELL-score. Deze worden beide alvast positief beïnvloed door de akoestische performantie van het KAY plafondsysteem. Het klimaatplafond wordt voorzien van geluidsisolerende materialen, desgewenst aangevuld met een extra laag akoestische isolatie. De bijna onzichtbare microperforaties garanderen een gezonde geluidsomgeving, iets wat anno 2021 zeker de volle aandacht verdient.

Met Maars Jansen Living Walls kies je voor de meest flexibele, duurzame en comfortabele opdeling van je binnenruimtes. Bovendien leveren ze een bijdrage in het behalen van WELL- en BREEAM-certificeringen.

Maars Jansen Living Walls: future proof comfort

Naast het KAY klimaatplafond leveren ook de Maars Jansen Living Walls een welgekomen bijdrage aan zowel de BREEAM- als WELL-score. Met deze systeemwanden kies je ook voor de meest flexibele, duurzame en comfortabele opdeling van je binnenruimtes met integratie van toekomstige technieken. Denk hierbij aan verwarming en koeling, akoestiek en verlichting, maar ook multimedia op maat. En dankzij de minimalistische systemen met hoge akoestische prestaties wordt bovendien het rendement van de vloeroppervlakte verhoogd. De modulaire wanden, in tal van uitvoeringen, zijn flexibel inzetbaar en volledig aanpasbaar aan toekomstige noden. Beide producten bieden een geschikte oplossing voor kantoren, ziekenhuizen, zorgcentra, restaurants en hotels waar de hoogste eisen worden gesteld aan flexibiliteit, comfort en duurzaamheid.

Graag meer informatie of advies over hoe deze producten een bijdrage kunnen leveren in het behalen van jouw BREEAM- en/of WELL-certificering? De specialisten van Jansen the Building Company begeleiden je in het behalen van de gewenste certificering. Omdat kwaliteit en service nu eenmaal onlosmakelijk verbonden zijn.   

Voordelen van BREEAM, keurmerk voor duurzame gebouwen:

• Voor ontwikkelaars: lagere design- en constructiekost, hogere verkoopprijs en snellere verkoop
• Voor eigenaars: hogere huurprijzen, kwalitatieve materialen en verhuurt gemakkelijker
• Voor huurders: gezonde werkomgeving en hogere productiviteit, lagere onderhoudskost, positieve boost voor employer branding

Voordelen van WELL, een objectieve welzijnsscore van het gebouw:

• Meerwaarde voor huurders en investeerders
• Betere levenskwaliteit voor de gebruikers
• Duurzaam gebouw dat de wettelijke normen overtreft
• Lagere werkingskost
• Toenemende vastgoedwaarde
• Gunstig effect op het bedrijfsimago

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details