Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Nieuws

Itzu Cleaning krijgt schoonmaak nieuwe Roompot Park Eksel toegewezen

Het nieuwe vakantiepark in Hechtel-Eksel wordt een nieuwe top referentie voor het schoonmaakbedrijf Itzu Cleaning.

Roompot-Eksel

19 april 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

In Hechtel-Eksel wordt momenteel gebouwd aan de nieuwste telg van het gekende Roompot. Het nieuwe Roompot Park Eksel zal het meest duurzame vakantiepark van België worden. Voor de schoonmaak en het periodiek schoonmaakonderhoud van dit state-of-the-art vakantiepark ging Roompot op zoek naar een duurzame schoonmaakpartner en vond deze in Itzu Cleaning.

Het nieuwe vakantiepark in Hechtel-Eksel ademt duurzaamheid uit dankzij de verschillende duurzame materialen en circulaire technieken die toegepast worden. Zoals de ecologische houten structuur van de vakantiewoningen, groendaken met een extra isolerende functie alsook duurzame warmtepompen en zonnepanelen. 

Voor het periodieke schoonmaakonderhoud en de schoonmaak van het vakantiepark zal Roompot een beroep doen op Itzu Cleaning, het schoonmaakbedrijf van de HR- en facilitaire dienstengroep ITZU. 

Itzu Cleaning is uiteraard erg fier op deze prachtige nieuwe referentie. “De Hospitality sector is een fantastische branche waar hoogstaande service en mensen gelukkig maken centraal staan. Dit sluit natuurlijk volledig aan op de people business waarin we met onze ITZU groep actief zijn. We zijn dan ook erg dankbaar voor het vertrouwen van Roompot in onze organisatie en onze mensen,” aldus Luc Lormans, CEO van Itzu Cleaning. “We kijken alvast uit naar de samenwerking en zijn erg trots te mogen bijdragen aan een optimale vakantiebeleving in het nieuwe park”. 

Roompot: “Binnenkort zullen onze gasten van een fantastische vakantie in de mooie bosrijke omgeving in de Limburgse Kempen kunnen genieten. We zijn trots hen te kunnen verwelkomen in het eerste circulaire en CO2-negatieve park van het land waar duurzaamheid en comfort hand in hand samengaan”, aldus Baptiste van Outryve van Roompot. “Daarom zochten we ook voor de schoonmaak van het park een betrouwbare partner die onze visie op duurzaam ondernemen deelt en met ons streeft naar de beste gastbeleving. Als SDG Pioneer heeft Itzu Cleaning bewezen dat het bedrijf duurzaam ondernemen niet alleen in de beleidsvoering geïntegreerd heeft, maar ook daadwerkelijk implementeert en opvolgt op de werkvloer.” 

Het nieuwe vakantiepark is uiteraard ook goed nieuws voor de tewerkstelling in de regio. Roompot werft maar liefst 14 nieuwe medewerkers aan voor het park in Hechtel-Eksel.  

Doorgedreven digitalisering 

Om haar klanten nog beter te ontzorgen trekt Itzu Cleaning overigens volop de kaart van digitalisering. “Via ons nieuwe digitaal platform kunnen onze klanten realtime hun project opvolgen, rechtstreeks communiceren met hun projectmanager, en op die manier kunnen we nog beter anticiperen op hun behoeften”, gaat Robin van Gelder, COO van Itzu Cleaning verder.  “Ook dit is duurzaam ondernemen: lange termijn, efficiënte en duurzame oplossingen integreren in je bedrijfsprocessen voor het welzijn van je klanten en medewerkers”.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details