NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Julien Vanhollebeke, oprichter en CEO van groothandel in natuursteen Stone Consulting

Julien Vanhollebeke, oprichter en CEO van groothandel in natuursteen Stone Consulting

Creator, transformer & producer

Stone Consulting NV, met hoofdzetel in Oostkamp (België) werd in 2000 op basis van meer dan dertig jaar ervaring in de natuursteenwereld en keramiek opgericht door Julien Vanhollebeke. Als rasecht creator, transformer en producer met een hart voor de natuur reisde hij de wereld rond op zoek naar nieuwe opportuniteiten en partnerships.

Stone Consulting, met de collectie Stone Senses als uithangbord, ademt innovatie. Recente ontwikkelingen zijn de ultradunne XXL- en 3D marmopanel natuursteenplaten. Op vandaag is Stone Consulting actief in Azië, China, India, Vietnam, Indonesië, Tunesië en Marokko.

Maatschappelijk engagement

Julien Vanhollebeke was een entrepreneur die durfde ondernemen, met verantwoordelijkheidszin en respect voor iedereen. Hij was vicevoorzitter van Febenat, de Benelux Federatie van Natuursteengroothandelaars; stichtend lid van Kiwanis Brugge Vives en gewezen voorzitter van JCI Brugge.

Fabrice Rogiers volgt Julien Vanhollebeke op als CEO van Stone Consulting. U kan hem telefonisch  (+32 (0)479 530 969) of via mail (fabrice.rogiers@stoneconsulting.eu) bereiken voor meer informatie.

Het was de uitdrukkelijke wens van Julien om geen bloemen of kransen te schenken, maar liever een bijdrage ten voordele van Kiwanis Brugge Vives ‘Serve young childeren with cancer in our local community’.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details