NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Koken zoals je nog nooit hebt gekookt
De totale diepte van de kookplaat wordt gebruikt. Daardoor is er steeds plaats voor grote pannen.

Koken zoals je nog nooit hebt gekookt

Of het nu gaat om een (simpele) warme maaltijd na een lange werkdag of een driegangendiner in het weekend, we werken allemaal graag met de beste ingrediënten, de beste toestellen en de beste kookplaat. 

Het is niet altijd evident om een warme maaltijd op tafel te toveren. Het begint al bij de keuze van het gerecht en de bijbehorende ingrediënten. Steeds dezelfde gerechten zou wel eens kritiek kunnen opleveren van de eters. Miele zet volop in op de ontwikkeling van handige en mooie producten zodat de chef in kwestie daar geen zorgen over heeft. “De beste toestellen, die er bovendien mooi uitzien, en de beste kookplaat met handige features en interessante functies, daar zorgen wij voor”, klinkt het vol vertrouwen bij de fabrikant. “Onze KMDA 7476 FL, een inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer, is zo’n topper die het leven en werken in de keuken alleen maar makkelijker en prettiger maakt.”

Een krachtige en fluisterstille motor klaart de klus.

Kookvrijheid

Eén ding is zeker, wie aan het kookvuur staat en in de potten en pannen roert, wil dat zo efficiënt mogelijk doen, zonder al te veel poespas. En daar weet Miele wel raad mee. De inductiekookplaat KMDA 7476 FL werd voorzien van vier royale kookzones met daarbij twee PowerFlex XL-zones. Miele voegt bovendien een pak handige en slimme functies toe die de kookervaring naar een hoger niveau tillen. Zo zijn er bijvoorbeeld de TwinBooster die het inductievermogen tijdelijk op één zone bundelt, de Stop&Go-functie die alle kookzones tegelijkertijd op stand 1 zet om aanbranden te vermijden, de Recall-functie die de instellingen 10 seconden opslaat bij per ongeluk uitschakelen van de kookplaat en de warmhoudfunctie die de temperatuur van de panbodem zo regelt dat niets zal aanbranden.

Comfort, ook na het koken

Na het koken het schoonmaken. Niets zo vervelend als een leuke maaltijd die wordt afgesloten door langdurig schoonmaken. Ook daar weet Miele raad mee: “Met de afwisbeveiliging krijg je de kookplaat gegarandeerd schoon. Activeer deze functie om de bediening gedurende 20 seconden te blokkeren en de plaat schoon te vegen. De onderdelen van de dampafvoer zijn eveneens eenvoudig te reinigen. De metalen tienlagige vetfilters met roestvrijstalen afwerking stop je simpelweg in de vaatwasser.”

Miele: “Dankzij een slim design verlies je geen kastruimte onder de kookplaat.”

Goed voor oog en oor

Een belangrijk element van de inductiekookplaat KMDA 7476 FL, eentje dat meer en meer aan populariteit wint, is de integratie van de dampafvoer in de kookplaat zelf. Keukens en woonkamers vormen steeds vaker één geheel waarbij het kookeiland enerzijds opvalt door haar aanwezigheid en anderzijds toch een soort verdeling maakt tussen de beide ruimtes. Door de dampafvoer te integreren in de kookplaat is er dus geen ‘storende’ dampkap, in eender welke vorm, boven het kookveld. De kastruimte onder de kookplaat blijft dankzij het slimme design bovendien intact. En last but not least, zeker in tijden van stijgende energieprijzen, is de motor die dit alles klaarspeelt. Krachtig, fluisterstil en energiebesparend (A++). “Ideaal voor die rustige dinertjes met vrienden”, besluit de fabrikant.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details