NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Kookplaat met afzuiging in 5 kookzones: een wereldprimeur voor Novy

Kookplaat met afzuiging in 5 kookzones: een wereldprimeur voor Novy

Deze ‘kookplaat met geïntegreerde afzuiging’ is de eerste in zijn soort die 5 kookzones bevat. De geïntegreerde afzuigtoren is trouwens enkel zichtbaar wanneer er gekookt wordt. De Novy Panorama 120 is innovatief, krachtig en stil … typisch Novy.

Het stijlvolle design van de Novy Panorama 120 springt meteen in het oog. De krachtige afzuigtoren is elegant geïntegreerd in de kookplaat en is alleen zichtbaar wanneer hij actief wordt gebruikt. Bovendien kan de hoogte van de afzuiging gekozen worden in functie van de hoogte van de gebruikte potten en pannen zodat de damp optimaal wordt aangezogen.

Koken in 5 zones

Met z’n 120 cm biedt de Novy Panorama 120 plaats aan 5 kookzones voor evenveel potten en pannen, een unicum! Voor wie het groots ziet, kunnen de octogonale zones van de inductiekookplaat aan elkaar worden gekoppeld. Ideaal voor een grillplaat of grote stoofpot.

Afvoer of recirculatie?

Een traditionele afvoer naar buiten of recirculatie … de Novy Panorama 120 werkt altijd fluisterstil. Bij recirculatie wordt gebruik gemaakt van extra monoblock koolstoffilters die alle kookgeuren absorberen. Deze filters zijn ingebouwd in een speciale monoblock recirculatie plintbox waarbij de gezuiverde lucht terug in de keuken wordt geblazen ontdaan van alle vet en geuren. Die unieke koolstoffilter gaat tot 900 kookuren mee!

Vlot onderhouden

Het glas van de afzuigtoren kan worden verwijderd, de vetfilters zijn vaatwasbestendig en ook de opvangbakjes kunnen eenvoudig gereinigd worden. Daarnaast beschermt de afdichting tussen de toren en de kookplaat het toestel tegen verdwaalde restjes.

Slim en stijlvol

De Novy Panorama 120 is een echte troef voor elke keuken. Binnenin laten de platte motoren toe om de kastruimte rondom optimaal te benutten, op het werkblad blinkt hij uit in kracht en stijl. Bovendien is Panorama 120 vlot bedienbaar vanop de kookplaat of met de Novy Connect App.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details