NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Kreon focust op maatwerkprogramma tijdens ARCHITECT@WORK 2023
Wabi pillar is een vrijstaande armatuur voor pad- en tuinverlichting.

Kreon focust op maatwerkprogramma tijdens ARCHITECT@WORK 2023

Zowel voor buiten- als binnenarmaturen draagt verlichtingsexpert kreon kwaliteit en precisie hoog in het vaandel. Op ARCHITECT@WORK, op 11 en 12 mei 2023, toonde kreon de outdoor armatuur kreon wabi pillar en de kreon aplis 60 voor interieurtoepassingen. Kreon wabi pillar is een rechthoekige bollard voor residentiële paden die elegantie toevoegt aan elk tuinontwerp. Hetzelfde geldt voor het interieur met kreon aplis 60, een productgamma van ronde inbouwspots. Bovendien bieden beide collecties de mogelijkheid tot verregaande personalisatie met het maatwerkprogramma van kreon.

Wabi pillar is een vrijstaande armatuur voor pad- en tuinverlichting en is beschikbaar in een kleine en grotere variant, wabi pillar 300 en 600. Het optisch systeem is zodanig afgeschermd en onzichtbaar dat het product zelf minimaal aanwezig is en het licht de show steelt. De outdoor armatuur verspreidt een comfortabel warm licht. 

Door de warmwitte kleurtemperatuur van 2700-3000K doet het perfect dienst als sfeerverlichting. Daarnaast zorgt de neerwaartse en assymetrische lichtbundel voor een functionele lichtverspreiding die de structuur van de paden en grondoppervlakken belicht. 

Het pure en eevoudige ontwerp maakt dat kreon wabi pillar zich in elk tuindesign integreert. De voor- en achterzijde van de armatuur zijn gemaakt van slagvast, thermisch gehard zwart glas, gevat in een zwart gepoedercoate metalen behuizing. 

Kreon aplis 60, een productgamma van ronde inbouwspots voor binnengebruik.

Bespoke op verschillende niveaus

Kreon  maakt er zijn missie van om alle verlichtingsontwerpen te matchen met individuele eisen op vlak van het kleurenpalet, de afwerking, het materiaal en de vorm. Het R&D team zet elke schets om in een kwalitatief eindproduct en ontwikkelt inhouse op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor elk project. Met de persoonlijke visie van de architect en bouwheer in het achterhoofd gaat kreon aan de slag met het ontwerp en lichtplan. De uitdaging is een evenwicht behouden tussen de smaak van de light consultant en architect, de visie van kreon, en de eigenheid van de site. Dit vormde het thema op A@W 2023. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details