NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Kreon lanceert nieuwe outdoor-verlichting: wabi pillar

Kreon lanceert nieuwe outdoor-verlichting: wabi pillar

Verlichting is niet alleen een kwestie van binnenshuis. Mensen hechten heel wat belang aan een goede outdoor verlichting. In de zomer als gezellige tuinverlichting en in de winter erg praktisch. Wabi pillar van kreon is een bollard voor residentiële paden. Het zwarte rechthoekige geheel is voorzien van een asymmetrische, naar beneden gerichte LED-optiek met een hoog rendement die het grondvlak verlicht. kreon integreert in zijn buitenverlichting dezelfde detaillering en design als in zijn tegenhangers voor binnen. 

Sfeervolle buitenverlichting met wabi pillar 

Kreon wabi abi pillar is een toevoeging op de wabi-familie. kreon wabi bestaat als een spot op een voet, wabi bollard, een spot gemonteerd op een paaltje of als wabi wall, een vaste muurlamp. Nieuw is wabi pillar, een vrijstaande paal voor voetpaden die beschikbaar is in twee formaten, wabi pillar 300 en 600. 

De outdoor armatuur heeft een optimaal afgeschermd optisch systeem waardoor het visuele comfort behouden blijft en de grondoppervlakken verlicht worden. De compacte en duurzame armatuur is verkrijgbaar met een LED-lichtbron met een stralingshoek van 30° en heeft een warmwitte kleurtemperatuur van 2700K of 3000K, perfect voor sfeerverlichting. De wabi pillar heeft een vaste asymmetrische lichtbundel, uiterst geschikt voor de geleiding van het licht. 

De voor- en achterzijde van de armatuur zijn gemaakt van slagvast, thermisch gehard zwart glas dat is gevat in een zwart gepoedercoate metalen behuizing. Extra grondpennen en betonankers zorgen voor een stevige installatie in elk type ondergrond. 

Belicht architecturale elementen in tuin  

Wabi pillar is opgebouwd in de meest zuivere basisvorm waardoor het matcht met de vormgeving van de hedendaagse tuinarchitectuur. Buitenverlichting dient de architecturale elementen voldoende te belichten. Wabi pillar voldoet aan deze eis dankzij het neerwaarts schijnend licht dat de structuur van de paden en grondvlakken benadrukt. De armatuur creëert een samenspel van licht en schaduw én voegt visuele diepte toe. ​ 

Wabi pillar op NOA outdoor  

De armatuur pronkt in het totaalbelevingspark NOA outdoor living, een uniek inspiratiepark waar tal van producten zijn geïntegreerd in verschillende tuinconcepten. Van een ommuurde stadstuin tot weidse tuin met zwembad. Kreon toont hoe kreon wabi pillar in tal van tuinontwerpen zijn plaats vindt. ​ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details