NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
LEDVANCE introduceert nieuwe slimme armaturen voor binnen- en buitengebruik.

LEDVANCE introduceert nieuwe slimme armaturen voor binnen- en buitengebruik.

LEDVANCE breidt haar assortiment slimme armaturen uit met tal van nieuwe modellen in de categorieën wand- en plafondarmaturen, buitenarmaturen, beveiligingscamera’s en flexstrips. Deze kunnen worden bediend met een afstandsbediening, via de LEDVANCE-app of met de stem.

Het outdoor-assortiment wordt aangevuld met nieuwe producten voor decoratieve- en sfeerverlichting en voor veiligheidstoepassingen. De Neon Flex TGBW LED strips zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en scoren punten met RGB en Tunable White, evenals zachte en naadloze verlichting. Alle nieuwe smart armaturen kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd via het WiFi protocol in een WLAN. Alle modellen kunnen Tunable White aan, sommige daarnaast ook RGB-functies. Via een app of een spraakgestuurde luidspreker kunnen gebruikers het armatuur en de timing sturen of met Tunable White van warm naar koud licht schakelen en zo het lichtscenario comfortabel variëren.

Smart WiFi Planon Frameless Panel 30×30 van LEDVANCE

(Foto: LEDVANCE)

 

Smart+ WIFI Planon Panel

De slimme panelarmaturen uit de Planon-serie van LEDVANCE kenmerken zich door een tijdloos, helder design. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: als vierkant met een keuze uit 300, 400 of 600 mm (20W/ 28W/ 40W) zijlengte, als rechthoekige, randloze versie in zes afmetingen (20W/ 28W/ 35W/ 40W) en als randloze, ronde armaturen met twee verschillende diameters (20W/ 28W).

LEDVANCE Smart+ WIFI Flood Multicolor

(Foto: LEDVANCE)

 

LEDVANCE Smart+ WIFI Flood Multicolor

De Smart+ WiFi-schijnwerpers zijn ideaal voor kleurrijke tuinverlichting dankzij hun zeer slanke, lichte en toch duurzame ontwerp. De geharde glasplaat met een halfmat oppervlak zorgt voor een zeer homogene verlichting. De intelligente bedieningsopties maken zowel algemene- als sfeerverlichting mogelijk. Kleuren kunnen worden veranderd, lichten kunnen worden gedimd of lichten kunnen worden in- en uitgeschakeld via een app of een spraakgestuurde slimme luidspreker in het lokale WLAN. De lampen met beschermingsklasse IP65 zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen (10W/ 20W/ 30W/ 50W).

LEDVANCE Smart+ WIFI Flood Camera

(Foto: LEDVANCE)

 

LEDVANCE Smart+ WIFI Flood Camera

De nieuwe Smart+ WIFI Flood Camera is een sensorarmatuur met een draaibare lichtkop en beveiligingscamera. Het heeft een 180° sensor detectiebereik, een 5 tot 10 meter sensorbereik en een hoge helderheid van 1.800 lumen, wat voor een groter gevoel van veiligheid zorgt. De camera kan verticaal met 40° en horizontaal met 355° worden gekanteld. Via de app ondersteunt de camera het live afspelen in 1.920×1.080 Full HD. Het armatuur is ook uitgerust met een microfoon, een alarmfunctie en voldoet aan de criteria voor IP44-bescherming. Het licht kan worden bediend met de LEDVANCE-app of een spraakgestuurde slimme luidspreker.

LEDVANCE Smart WiFi Neon Flex RGBW

(Foto: LEDVANCE)

 

Flex Strips SMART+ WiFi Neon Flex RGBW

Met de nieuwe Smart+ WIFI Neon Flex-Strips zijn de afzonderlijke LED dots niet meer zichtbaar. Hierdoor ontstaat een diffuus lichtbeeld dat geschikt is voor gekleurde lichtaccenten binnen en buiten. Ze combineren twee tinten wit, RGB en Tunable White, in één lichtstrip. De LED strips kunnen worden bediend via een app of een spraakgestuurde slimme luidspreker en zijn verkrijgbaar in lengtes van drie of vijf meter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details