NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Legrand lanceert de KEOR SPE Tower, een gebruiksvriendelijk en performant UPS-systeem voor kleine en middelgrote kantoren.

Legrand lanceert de KEOR SPE Tower, een gebruiksvriendelijk en performant UPS-systeem voor kleine en middelgrote kantoren.

Spanningsdippen en stroomonderbrekingen op kantoor kunnen schade toebrengen aan apparatuur en kostbare data verloren doen gaan. De installatie van een UPS-systeem – dat de elektriciteitsvoorziening overneemt – kan dergelijke situaties vermijden.

Legrand biedt een breed assortiment van UPS-systemen aan, met verschillende niveaus van vermogen, autonomie, prijs en servicegraad. Met de lancering van de éénfasige Keor SPE Tower voegt Legrand een nieuwe oplossing toe aan zijn gamma. Deze UPS met nieuwe (high-end) look-and-feel is geschikt voor kleine en middelgrote kantoren en is op maat van de IT- en ET-apparatuur gemaakt.

De voordelen van de Keor SPE Tower

  • De éénfasige UPS biedt efficiënte bescherming tegen kortsluiting, overbelasting en piekspanning dankzij een ingebouwde elektronische stabilisator (AVR).
  • Deze plug & play-oplossing is eenvoudig en snel te installeren. De batterijen kunnen eenvoudig verwisseld worden via de voorkant zonder de spanning te moeten onderbreken.
  • Deze UPS is uiterst gebruiksvriendelijk, met een duidelijke gebruikersdisplay (die de UPS-status toont), bediening en beheer op afstand en een ingebouwd zelfdiagnosesysteem.
  • Het UPS-systeem is beschikbaar in verschillende vermogens (van 750VA tot 3000VA), waardoor er steeds een oplossing is op maat van de specifieke kantooromgeving.

Extra pluspunten

Zoals bij alle andere producten van Legrand kunt u bij de installatie en het gebruik van de Keor SPE Tower rekenen op een 24/7 technische assistentie. Deze nieuwe generatie UPS werd daarnaast ontwikkeld volgens het EcoDesign ontwerp. De UPS is namelijk zo ontworpen dat het eenvoudig te repareren is wat de totale levensduur verlengt. Daarnaast zijn de afzonderlijke onderdelen van de UPS op die manier ook makkelijker te recyclen. Op die manier draagt Legrand met dit product bij aan zijn CSR-aanpak.

Legrand Group is wereldwijd specialist voor de elektrische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich met de A-merken Legrand en BTicino op de residentiële, tertiaire en industriële sector, en dit zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Legrand Group streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen de elektrische en digitale markt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details